Syv seriepremierer på C More i september

I september tilbyr C More hele syv norgespremierer og sesongpremierer.

Først ut – onsdag 5. september – er sesongpremieren på andre sesong av sci-fi-serien ”Falling Skies”, som er regissert av Steven Spielberg. Og torsdag 6. september starter den etterlengtede norgespremieren på femte sesong av Alan Balls kjempesuksess ”True Blood”, en sesong som har mottatt mye ros etter USA-premieren.

Andre sesong av ”Game of Thrones” kan ses fra start lørdag 8. september.

Søndag 9. september får den mye omtalte tv-serien ”The Newsroom” norgespremiere. I denne dramaserien får vi følge det egenrådige nyhetsankeret Will McAvoy (Jeff Daniels) og utfordringene i nyhetsredaksjonen i selskapet ACN (Atlantis Cable News). Serien er laget av Aaron Sorkin, som også er manusforfatteren bak tv-serier som ”Presidenten” og ”Sports Night”.

Videre blir det premiere for Showtimes andre sesong av dramaserien ”Borgias” – om den beryktede paven Rodrigo Borgia (Jeremy Irons) – fredag 7. september, samt andre sesong av thrillerserien ”Bedlam” fra BBC tirsdag 11. september. 

Bestill C More her

C More logo

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus