Spennende tv-høst!

Høsten har startet og tv-kanalene byr på masse god og spennende underholdning i tiden som kommer. Her er noen av premierene du kan få med deg:

Landsfareren – mandager kl. 20.30 på TV 3

 

Komiker Zahid Ali er en bygutt som er lei av det overfladiske bylivet; nå vil han ut av byen for å søke lykken. Han har en idé om at et enklere liv befinner seg på bygda, og legger dermed ut på en reise gjennom hele Norge for å finne sin drømmebygd – og muligens drømmedame. Med på jakten tar han med seg bestekompisen Mudasser som medhjelper, reiseassistent og støttespiller.

Cover me – tirsdager kl. 20.00 TV 2

TV 2s nye programsatsing Cover me skal musikkpersonligheter fra hver sin generasjon og sjanger tolke hverandre.  Kontrasten mellom dem er stor, men til tross for forskjellene skal de to treffes og tolke én av hverandres velkjente låter. Programleder er Gunnar Greve Pettersen, kjent fra blant annet Idol.

Raske Menn - onsdager kl. 20.00 på TV 2

Raske Menn er tilbake på TV! Anders Hoff , Calle Hellevang-Larsen og Øyvind Rafto er tilbake med sin intelligente og spesielle humor. TV 2 lover et show som garantert vil trimme lattermusklene.

Asbjørn Brekke-show  - premiere 10. september på TVNorge

Asbjørn Brekke (Espen Eckbo) er lei av å være julenisse, men savner kontakt med andre. Det løser seg når den folkekjære og kontaktsøkende einstøingen får sitt eget lille talkshow på TVNorge. Det blir nok ikke et talkshow som alle andre talkshow, men det blir gjester, kjente og ukjente, og det vil være publikum i salen.

Kjendisbarnevakten – premiere 11. september på TV3

Via barneøyne og barnemunn skal seerne denne høsten bli bedre kjent med ukjente sider av et knippe norske kjentfolk i Kjendisbarnevakten på TV3. I ett døgn skal barnevaktevnene til ni kjendiser bli testet gjennom ulike scenarioer. Det vil bli en rekke gullkorn fra både barne- og voksenmunn når programleder Håvard Lilleheie og fire viltre smårollinger inntar komfortsonen til kjendisene.

Doomsday Preppers – premiere 11. september på National Geographic Channel

Er du klar for dommedag?  I serien Doomsday Preppers tar Nat Geo en nærmere titt på livene til tilsynelatende normale mennesker som forbereder seg på verdens ende. Bekymringene er mange, enten det gjelder atomvinter, naturkatastrofer eller økonomisk kollaps. De er forberedt på det verste, og har strategier og utstyr til å kunne overleve ethvert scenario.

I kveld med YLVIS (sesong 2) – premiere 12. september på TVNorge

Hele Norges yndlingsbrødre er tilbake med en ny sesong av fjorårets store talkshow-snakkis, I kveld med YLVIS. Gutta er klare med nye musikalske underfundigheter og banebrytende humor i kombinasjon med lekne intervjuer med kjente nordmenn. 

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus