Superstorm: New York

National Geographic Channel ser på ødeleggelsene etter orkanen «Sandy» i den nye dokumentaren Superstorm: New York.

Enorme oversvømmelser, millioner av mennesker uten strøm og en rekke dødsfall - bli med når National Geographic Channel undersøker orkanen «Sandy» for å finne bakgrunnen for hendelsen og om New York kan rammes igjen. 

Superstorm: New York har premiere lørdag 24. november kl. 22:30 og vises i reprise søndag 25. november kl. 21:30 på National Geographic Channel.

Dokumentarfilmen gir en grundig og detaljert beskrivelse av orkanen «Sandy»; en orkan som forårsaket mer enn 110 dødsfall, og påvirket livet til millioner av mennesker i USA.

Bli med på innsiden av stormen for å forstå hvordan vind med en fart på 145 km/t jaget tusenvis på flukt og påvirket elektrisiteten til millioner av mennesker – med de hardest rammede i New Jersey og New York. Se hvordan denne stormen, med kallenavnet «Frankenstorm», utviklet seg og tok nærmere 200 liv på sin reise fra Karibien til østkysten.

Superstorm: New York vever også inn historiene til de som opplevde stormen på kloss hold; journalister, meteorologer og stormjegere.

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus