The Newsroom

Er det mulig å lage nyheter for et stort publikum uten a miste integriteten? Det er utfordringen for det egenrådige nyhetsankeret Will McAvoy (Jeff Daniels) i Aaron Sorkins dramaserie "The Newsroom" som har premiere på C More 9. september.

The Newsroom har premiere på CMORE 9. september.

The Newsroom har premiere på C More 9. september.

I rollene ser man blant andre Emily Mortimer, Sam Waterston og Jane Fonda. Aaron Sorkins dramaserie "The Newsroom" utspiller seg på Atlantis Cable News (ACN), der Will McAvoy lenge har vært et krevende anker i "News Night". Etter et kontroversielt utspill fra en student og dertil Wills reaksjon, kjemper han nå for sin fremtid hos ACN. Samtidig må teamet samles raskt for å få klar en nyhetssending om en dramatisk hendelse. Wills nye produsent blir Mackenzie MacHale (Emily Mortimer) som han har et komplisert forhold til. Med seg på slep har hun Jim Harper (John Gallagher Jr.) som hun jobbet sammen med i lrak og Afghanistan.

Den ambisiøse tidligere praktikanten Maggie Jordan (Alison Pill) stiger raskt i gradene hos ACN, samtidig som hun vakler følelsesmessig mellom Jim og Don Keefer (Thomas Sadoski), Wills tidligere produsent. I redaksjonen treffer man også Wills blogger Neal Sampat (Oev Patel "Slumdog Millionare") og finansanalytikeren Sloan Sabbith (Olivia Munn). Deres sjef Charlie Skinner (Sam Waterston) er ofte litt hard på flasken, men han er prinsippfast, noe som blir litt av teamets ryggrad.

Leona Lansing (Jane Fonda) som er Ieder for ACNs moderselskap forsøker å holde Will i stramme tøyler. ACN er et fiktivt selskap, men nyhetene de dekker er hentet fra virkelige hendelser de siste årene - man får se Wills team håndtere alt fra BPs oljelekkasje til okkupasjonen av Wall Street. Andre produsenter som har vært involvert i 'The Newsroom" er Scott Rubin ("No Country for Old Men og 'The Social Network") og Alan Ploud ("Six Feet Under").

The Newsroom har premiere på C More 9. september.

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus