The Voice - Hvem har Norges beste stemme?

Fire av Norges fremste artister skal finne Norges nye store stemme på TV 2 i vinter. Magne Furuholmen, Yosef Wolde- Mariam, Hanne Sørvaag og Sondre Lerche er klar i Nydalen studios.

The Voice: Magne Furuholmen, Hanne Sørvaag, Yosef Wolde-Mariam og Sondre Lerche.

The Voice: Magne Furuholmen, Hanne Sørvaag, Yosef Wolde-Mariam og Sondre Lerche.

"The Voice" er pr i dag solgt til femti land, i USA og Nederland har det vært en megasuksess og i Danmark er de akkurat i gang med sin første sesong. Nå starter den også i Norge!

Premiere på TV 2 fredag 27. februar kl. 20.00

Med fire av Norges beste artister som mentorer skal det jaktes på Norges beste stemme. Det unike er at mentorene ikke får se deltagerne, kun høre dem.

De skal i løpet av syv fredager velge ut 14 talenter hver som de skal coache i sine team frem til runde to i serien. Dersom flere mentorer velger en sanger blir det opp til sangeren å velge hvem den vil ha som mentor. 

Tre faser


Første fase: Blind Audition

Under «Blind Audition» sitter de fire mentorene med ryggen til scenen. Deres valg baseres ene og alene på stemmekvaliteten til hver enkelt sanger siden de kun får høre og ikke se sangerne. Om en eller flere av mentorene liker det de hører, trykker de på en knapp og stolen snur seg mot scenen. Dersom kun én mentor snur seg, blir sangeren automatisk knyttet til denne mentorens team. Dersom flere av mentorene snur seg mot samme sanger, går makten over til sangeren som da selv kan velge hvilken av mentorene han/hun ønsker å jobbe med. Det blir da mentorenes oppgave å overbevise deltakeren om hvem han/hun bør velge. De deltakerne som velges ut i «Blind Audition» vil få veiledning og oppfølging av sin mentor - og fortsetter til programmets neste fase; «The Battle». 

Andre fase: The Battle

Neste fase er «The Battle». Her setter mentorene sine egne sangere opp mot hverandre. To og to synger mot hverandre, hvorav mentoren til slutt velger den av de to som går videre til neste fase. Dette fortsetter til hver mentor sitter igjen med fem vokalister hver, som da går videre til livesendingene. 
Tredje fase: Live-sendinger

I siste fase vil de gjenværende deltakerne delta i direktesendte program i beste sendetid på TV 2. Her vil sangerne opptre solo, opptre med andre artister, og til og med synge med sine egne mentorer. Tilslutt står én sanger igjen som kan titulere seg med tittelen: "The Voice - Norges beste stemme".

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus