The Walking Dead-konkurranse

Vi lader opp til den tredje sesongpremieren på The Walking Dead den 18. oktober kl. 21:55 på Fox! Nå kan du vinne sesong 1 og 2 på DVD + mye annet Fox Crime-snacks her på bloggen. Se trailer for sesong 3 her.

Alt du trenger å gjøre er å svare på følgende spørsmål:

Hvilken amerikansk tv-kanal står bak The Walking Dead?

  Delta her  

Svar: AMC

Konkurransen er over.

Her er de 5 vinnerne.
Eduard Werner, Drammen
Magnhild Kvalnes, Loddefjord
Stig Arne Olsen, Tennevoll
Kjersti Haugen, Lørenskog
Randi Johanne Sørli, Kvaløysletta

Premier: 5 vinnere blir plukket ut og får tilsendt følgende:

  • The Walking Dead Sesong 1 & 2 på DVD
  • Fox Crime førstehjelpskit
  • Fox Crime pistol-minnepinne
  • Fox Crime iPhone-cover (4/4s)
  • Fox Crime nøkkelbånd
  • Fox Crime veskeholder
5 vinnere blir plukket ut og får tilsendt følgende: 

The Walking Dead

The Walking Dead er en episk overlevelsesserie fra den tre ganger Oscar® nominerte Frank Darabont, tidligere regissør av The Shawshank Redemption og produsent av The Terminator og Aliens.

Etter å ha våknet fra koma på et forlatt sykehus, finner politimannen Rick Grimes en verden han ikke kjenner til; herjet av en zombie-epidemi av apokalyptiske proporsjoner. I nærheten sliter en liten gruppe mennesker med å overleve "de døde" som konstant jakter på dem. Samtidig som deres situasjon blir mer og mer dyster, presses de til desperasjon og galskap.

På deres reise i et øde USA står de ovenfor usigelig grusomhet. Kan Rick og de andre beholde menneskeheten, mens de kjemper for å overleve i denne skremmende nye verden? Og vil deres personlige rivalisering ødelegge hverandre?

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus