The Walking Dead

- sesongpremiere

Tredje sesong av den spennende serien The Walking Dead har premiere 18. oktober kl. 21.55 på Fox Crime.

I den actionfylte avslutningen av sesong to forlot vi gården i ruiner, oppdaget at alle de overlevende var infiserte, fikk et glimt av fengselet og ble introdusert for den nye karakteren Michonne.

I sesong to måtte karakterene gjennomgå store forandringer både fysisk og mentalt, noe som har skapt store forventninger til høstens fortsettelse. Samtidig som de overlevende må forholde seg til nye omgivelser og blir introdusert for Michonne og the Governor, tar vi fatt på det beste materiellet i den opprinnelige tegneserieromanen. Sesong tre vil utvilsomt være den beste og mest dramatiske sesongen hittil, og seriens popularitet øker for hver sesong.

Nå står alle på egne bein, og vet verken hvem de kan stole på, hvem de spiller på lag med eller hvem de kjemper mot. Rick er fortsatt den sentrale lederen, men hans rolle endres. Vil du følge han må du også følge hans spilleregler, og demokrati finnes ikke lenger. Zombiene blir håndterlige, og det er menneskene som blir den virkelige trusselen.

The Walking Dead vil sendes torsdager kl. 21.55 på Fox Crime.

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus