Meny

TNT7 blir TNT

21. mars bytter TNT7 navn til TNT. Samtidig satses det ytterligere på originalproduksjoner, og i april lanseres krimfilmserien TNT Mystery Movie Night.

TNTTNT7 skifter navn og identitet til TNT. Navnet på kanalen blir det samme som den anerkjente moderkanalen i USA, samt sine søsterkanaler i bl.a i Tyskland, Spania. TNT, som drives av Turner Broadcasting System, når ut til 100,5 millioner husholdninger verden over, og er blant verdens ledende underholdningskanaler.  

Som en del av navneskiftet retter kanalen ytterligere fokus på originalproduksjoner fra TNT. Kanalen står bak suksesser som Falling Skies (som vender tilbake med sesong 2 på TNT), The Closer, Men of a Certain Age og Saving Grace.

TNT Mystery Movie Nights er produsert av TNT i USA i samarbeid med noen av landets fremste krimforfattere. Serien består av syv spennende krimfilmer produsert eksklusivt for fjernsyn hvor hver film er basert på en bestselgende kriminalroman. Blant forfatterne TNT har arbeidet med er Scott Turow (Innocent) og Sandra Brown (Riccochet). Hver tirsdagskveld i april kan seerne få med seg nye avsnitt av TNT Mystery Movie Nights. I tillegg til dette vil tirsdagskveldene på TNT bestå av kvalitetskrim fra BBC i form av serien Silk. Premieren på TNT Mystery Movie Nights er 3. april kl 22:00 med Scott Turows Innocent der Bill Pullmann (Independance Day, Lost Highway) og Oscar®vinnende Macia Gay Harden (Detachment, Into the Wild) utgjør hovedrollene. 

TNT får du med RiksPakken og Favoritter.