Meny

Tom Hilde gjesteblogger

Jeg er nå tilbake i full trening, og bruker dagene lurt for å komme tilbake så jeg kan hoppe på ett høyt internasjonalt nivå. Jeg fikk klarsignal fra legene på lørdag, men bestemte meg for lenge siden at jeg skulle ha en uke med normal trening før jeg setter utfor en hoppbakke, ikke fordi jeg ikke tror jeg er klar til å hoppe, men fordi VM nærmer seg med stormskritt, så det er hovedmålet nå. 

Før sesongen hadde jeg som mål og komme høyt opp i WC sammenlagt, men det målet har gått i dass nå, så alt fokus ligger på hvordan jeg skal prestere best mulig i VM. Jeg har de siste dagene trent veldig bra, og også fått kjørt mine første teknikkøkter på 4 uker. Både fysikken og teknikken kjennes veldig bra ut, så jeg har en god følelse før jeg spenner på meg skiene. Jeg har ikke bestemt meg for hvilken dag jeg begynner å hoppe enda, men vet at den dagen jeg gjør det, må jeg prestere på ett høyt nivå for og i det hele tatt være med i noen VM-diskusjon.

Jeg vet også at jeg presterer best under press, så håper jeg får muligheten til og vise meg fram i worldcuppen før VM.

Tom!

Se Tom Hildes første hopp siden ulykken under hoppuka: