Tour de France: Endelig Edvalds Tour-tur?

Dagens tredje etappe i Tour de France er også en av de etappene Skyledelsen har plukket ut til Edvald Boasson Hagen. Orchies - Boulogne-sur-Mer er på 190 km, og Johan Kaggestad sier følgende om den:

 - En variert og flott etappe som inviterer til offensiv kjøring, støting og en feiende finale. Avgjørelsen kommer i Monts du Boulonnais: Fem krevende, korte bakker med opp mot ti prosent stigning. Fire av disse kommer på de siste 20 km. Med høy fart og korte, krappe svinger, blir det vanskelig å restituere seg mellom klatringene. Den siste 700 meter lange bakken, Cote du Boulogne-Sur-Mer, er på 7,3 prosent. Det lokker en rytter som normalt lykkes i Ardenner-klassikerne.

- Man må alltid regne med «Eddy» når det gjelder å vinne etapper. Han kan vinne enten det er harde og kuperte etapper, flate etapper eller til og med tempoetapper, sier lagkamerat og gårsdagens vinner Mark Cavendish til tv2.no. I fjor vant Edvald to etapper. Kommer hans tredje seier i dag?

Se tredje etappe av Tour de France på TV 2 i dag kl. 13.45.

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus