UEFA Champions League-finale: Bayern München - Chelsea

Chelsea og Frank Lampard møter Bayern München i den store finalen i UEFA Champions League lørdag 19. mai.

Frank Lampard Chelsea. Viasat 4Etter to fantastiske semifinaler, der Chelsea slo ut Barcelona og Bayern München beseiret Real Madrid i straffesparkkonkurranse, er det høye forventninger til lørdagens kamp på Allianz Arena i München. Med hjemmebanefordel og en overvekt av entusiastiske hjemmesupportere på tribunene, er Bayern München favoritter til å vinne oppgjøret.

Historiebøkene viser at München-laget har fire pokaler i Europas gjeveste klubbturnering, mens Chelsea aldri har vunnet turneringen. Felles for begge lagene er at de sist var tapende finalist, Bayern i 2010 og Chelsea i 2008. Både Bayern og Chelsea har en rekke suspensjoner etter de tøffe semifinalene. Chelsea er hardest rammet ved at kaptein John Terry, Ramires, Meireles og Ivanovic ikke får spille finalen.

Blir det tysk eller engelsk jubel på Allianz Arena? 

Roar Stokke og Rune Bratseth kommenterer. Christian Ramberg er reporter på indre bane.

I studio sitter Jan Åge Fjørtoft med Vidar Davidsen og Thomas Myhre. 

Viasat 4

Lørdag 19. mai kl. 18.00 på Viasat 4

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus