Underholdning på Disney i hele desember!

I desember vil Disney vise et stort utvalg filmer og serier på kanalene Disney Channel, Disney Junior og Disney XD.  Det blir magiske høydepunkter og velkjente figurer med mye glede og moro for hele familien.

Disney Channel skal hele måneden vise én film hver dag kl. 19.00. Og i julehelgen, 23.–26. desember, blir det hele fire filmer å se hver dag i fire dager. Få med deg filmsuksesser som Toy Story 1, Toy Story 2, Ratatouille, Robin Hood, Løvenes Konge, Min bror bjørnen og mange flere.

Disney XD er det takeover weeks for de som liker action, sport og humor. Se serien Lab Rats i uke 49, Ultimate Spider-Man i uke 50 og Kickin’ It i uke 51. Gå ikke glipp av superhelter som Spider-Man og Iron Man, og oppfinnerpåfunnene til de nye favorittene Phineas og Ferb.

Disney Junior (kanalen for barn mellom 2-7 år) er det julekalender hver dag kl. 15.30. Se favoritter som Doc McStuffins, Jungelhjul, Jake og sjørøverne i Drømmeland, Mikkes klubbhus og Bikuben. Her ser du serier som blander magisk fortelling med musikk, og der barna oppmuntres til læring gjennom lek. Se også hobbyprogrammet Art Attack og Handy Manny der Manny og hans snakkende verktøy lærer barna engelske ord.

Gå ikke glipp av alle Disney Channel-favorittene i desember!

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus