Ventetiden er over

Fredag braker det løs. Årets første tippeligarunde starter med fjorårets seriemester Molde som møter Strømsgodset i rosenes by. Kampen ser du på MAX fredag kl. 19. Og på lørdag møter nyopprykkede Hønefoss kanarifuglene fra Lillestrøm på TV 2 SPORT 1 kl. 18.

Full tippeligarunde blir det på søndag fra kl. 18.

18:00 Tromsø - Fredrikstad TV 2 SPORT 1
18:00 Vålerenga - Haugesund TV 2 SPORT 2
18:00 Stabæk - Aalesund TV 2 SPORT 3
18:00 Odd Grenland - Sogndal TV 2 SPORT 4
20:00 Rosenborg - Brann TV 2 HD

Mandag vises lokaloppgjøret mellom Sandnes Ulf og Viking på TV 2 ZEBRA kl. 19

Og i dag gikk en hyggelig melding ut til våre kunder som abonnerer på TV 2s sportskanaler. Bare én dag før seriestart i Tippeligaen endres nå tv-tilbudet for deg som både abonnerer på TV 2 Barclays Premier League og TV 2 SPORT, eller kun førstnevnte. Fra fredag 23. mars vil nemlig alle RiksTV-kunder få muligheten til å bestille TV 2 SPORT og TV 2 Barclays Premier League til kun kr 249,- pr. måned.  Det betyr at også de som abonnerer på  TV 2 Barclays Premier League fra før, får nå TV 2 SPORT inkludert i sitt abonnement. De kunder som har begge kanalpakkene, får fra og med i morgen en reduksjon på kr. 100,- i måneden.

Til deg som har TV 2 SPORT: Her skjer det ingen endring. Men for kun kr 60,- ekstra pr. måned får du både TV 2 SPORT og TV 2 Barclays Premier League. Bestill ved å logge inn på Min side.

Les mer om det nye tilbudet på rikstv.no; TV 2 SPORT inkludert i TV 2 Barclays Premier League!

Se også RiksTV-kunder får se lørdagskampene på TV 2 Barclays Premier League

Nå blir det fotballfest!

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus