Verdenspremiere på MAX – The River

I februar har The River premiere på den amerikanske tv-kanalen ABC. Noen timer tidligere har den verdenspremiere på den norske tv-kanalen MAX!

På grunn av tidsforskjellen mellom USA og Norge har du nå muligheten til å få med deg den nye spenningsserien The River før alle amerikanske tv-seere.  Tirsdag 7. februar klokken 22.00 er det nemlig verdenspremiere på MAX.

Redningsaksjon i Amazonas-jungelen
The River følger historien til villmarkseksperten og tv-personligheten Emmet Cole. Emmet reiste verden rundt sammen med kona Tess og sønnen Lincoln mens han filmet det som senere ville bli et av verdens mest populære tv-konsepter. Da Emmet forsvinner i dypet av Amazonas-jungelen, begir familien, venner og crewet hans seg ut på en mystisk og farefull ferd for å finne ham.

The River er produsert av Steven Spielberg, Michael Green (Heroes) og Oren Peli (skaperen av Paranormal Activity).

Kanalen MAX finner du i RiksPakken på kanalplass 20, den er også tilgjengelig som Fritt Valg og i TVNorge-Pakken.

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus