Vi gir bort 10 reise-presskanner

I dag er det premiere på en av sommerens mange store sportsbegivenheter. CANAL9 er en av tre tv-kanaler som viser fotball-EM, og i den forbindelse så deler vi nå ut 10 stk fantastiske reisepresskanner fra Bodum til våre følgere på Facebook, Twitter eller Google+. Når du skal se fotball andre steder enn i din egen stue, så er reisepresskannen helt perfekt. Den beste kaffen og teen lager du selv :)

Alt du trenger å gjøre er å melde din interesse. Her er det førstemann til mølla!

Klikk her: Få reise-presskanne fra RiksTV og Canal9.

Interessen var stor, og 10 stk reisepresskanner fra CANAL9 og RiksTV sendes nå i posten til følgende:

Kati Salenius Stavanger
Inger Elise Svendsen Hafrsfjord
Heidi Sandnes Leknes
Irene Granvoll Jaren
Mikael Wolden Støren
Marita Galaas Svendsen Halden
Anneli Kjellmann Vadsø
Monika Skogeng Storsteinnes
Kenneth Opland Bergen
Steinar Solberg Oslo

 

Takk til alle som meldte seg på! Følg med videre, for vi har mer på lager :) Last ned full kampoversikt til din kalender.

Fotball-EM på CANAL9

CANAL9 viser 10 kamper fra sommerens fotball-EM, og utvider sitt mannskap som skal fylle rollene som ekspertkommentatorer og studioeksperter. Steinar Nilsen, Knut Tørum, Frode Olsen og Joachim Björklund får alle roller i CANAL9-sendingene fra mesterskapet.

Alle EM-kampene rammes inn med en time studiosending før avspark og inntil 45 minutter etter kampslutt. Programleder blir Anne Sturød som sammen med fotballekspert Lars Tjærnås leder samtlige studiosendinger fra mesterskapet. CANAL9 har fått med seg ekspertene Frode Olsen og Joachim Björklund, som begge vil få roller i studio under sendingene.

Joachim Björklund er tidligere landslagsspiller for Sverige, og har en fortid i bl.a. Brann, Glasgow Rangers og Valencia. Til daglig er han ekspert for svenske CANAL+.

CANAL9 vil ha to kommentatorteam på plass i Polen og Ukraina. Steinar Nilsen og Knut Tørum er hentet inn for å utgjøre kommentatorteam med henholdsvis Kenneth Fredheim og Magnar Kvalvik.

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus