Ville eventyr på MAX

Kriss Kaspersen (30) står ansikt til ansikt med noen av Asias største og giftigste krypdyr i den nye MAX-serien Ville eventyr.

- Bangkok er full av norske turister. Få av dem vet at giftige, livsfarlige slanger kan dukke opp nesten hvor som helst, sier Kaspersen.

Nordmenn reiser til Thailand som aldri før, og Asia er nærmest blitt det nye Syden. I MAX-serien Ville eventyr tar Kriss «Slangemannen» Kaspersen seerne med bak turistfasaden og viser sider av kontinentet vi aldri har sett før.

Hjerte for dyra
Som barn fant Kriss gode venner i gekkoene og skilpaddene rundt familiens spanske feriehus, og interessen for krypdyr har fulgt ham siden. Møtene med både dyr og mennesker setter spor.

- Vi har møtt fantastiske, spennende og engasjerte mennesker på turen, men vi har også hatt triste opplevelser. Blant annet blir utrydningstruede dyr og slanger drept for å tilfredsstille den kinesiske medisinens behov. Det er deprimerende å tenke på at så mange dyr må lide for noe som ikke virker engang, sier Kaspersen.

Spektakulære opplevelser
Fra stua får seerne følge slangejakt i Bangkoks bakgater, glohete søk etter Thailands siste ville elefanter, og et møte med den menneske-etende varanen på drageøya Komodo. Kriss Kaspersen byr på utrolige opplevelser – og på seg selv.

- Jeg har vært på sinnssyke reiser over hele verden, og det er en drøm å få boltre meg på en TV-kanal som MAX. Det er ekstremt intenst å møte verdens største giftslange, og jeg digger å gi seerne muligheten til å komme like tett på som meg, sier Kaspersen.

Med seg på turen har Kriss kompisen Billy Collett og kameratgjengen i produksjonsselskapet Vill Film. Resultatet er en løssluppen og annerledes naturserie som har blitt til på veien: Det sier seg selv at TV må lages på sparket når man finner en dødelig giftslange i sengetøyet sitt.

Ville eventyr har premiere 30. oktober på MAX.

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus