Meny

Årets beste låter og tidenes beste album

Beat kårer årets beste låter og guider deg gjennom tidenes aller beste albumutgivelser.

2013 er snart historie og det er på tide å oppsummere. Vi har samlet det vi mener er de aller beste låtene fra året som har gått i spillelisten Beat Favoritter 2013. Her får du nesten fem timer med drivende gode låter fra artister som Yeah Yeah Yeah, Kvelertak, Stein Torleif Bjella, Arcade Fire, Queens Of The Stone Age, Eminem & Rihanna, Side Brok og over 60 andre band og artister.

Men det er ikke bare musikk fra året som har gått vi fokuserer på hos Beat. Vi har nemlig fått overveldende gode tilbakemeldinger etter at vi begynte å trekke fram store album fra musikkhistorien vår blant albumene vi anbefaler på fronten av beat.no. Derfor har vi nå laget en egen seksjon i appen vår der du finner et bredt utvalg av tidenes beste album. De samme låtene/albumene finner du ved å velge spillelisten Klassiske album på Beat.no. 

Du velger selv om du vil klikke deg rett videre til hele albumet eller høre på spillelisten vi har satt opp med smakebiter fra samtlige. Akkurat nå ligger det 40 fantastiske album og venter på deg fra blant annet David Bowie, Bruce Springsteen, Dire Straits, U2, Weezer, Mods, Daft Punk, De Lillos og Beastie Boys for å nevne noen. Denne listen kommer vi til å oppdatere med jevne mellomrom så hvorfor ikke stjernemerke den som din favoritt så har du alltid tidenes beste album med deg på din laptop eller mobil?