Meny

Nysgjerrig på Beat?

Du har nok hørt om både Spotify og Wimp – men har du hørt om Beat? Beat er en norsk musikkstrømmetjeneste, som i likhet med Spotify og Wimp lar deg strømme musikk både på PC og på mobil.

Å strømme musikk er det samme som å lytte til musikk via internett, ofte med en fast månedspris som gir deg tilgang til musikk uten reklame. Musikkstrømmetjenester gir deg også mulighet til å strømme musikk på telefonen – og å lage spillelister man kan laste ned for å høre på når man også ikke har trådløst internett tilgjengelig.

Beat gir deg mulighet til alt dette, og som RiksTV-kunde får du også tilgang til Beat på TV-en din, dersom du har en SMART-boks koblet opp til internett. Du betaler ikke noe mer for et abonnement hos Beat via RiksTV.

Beat på TV

BEAT PÅ TV: Med underholdningsportalen Ekstra kan du strømme musikk fra Beat på TVen.

Beat ble etablert på Mjømna i Sogn og Fjordane, og er en helnorsk musikkstrømmetjeneste som tilbyr kundene sine tilgang til et musikkbibliotek på over 18 millioner låter. Her finner du alt fra Lars Vaular til Billie Holiday, via Spice Girls og Lou Reed. Med en unik avtale med Kirkelig Kulturverksted, gir Beat deg også mulighet til å kunne høre på de nyeste sangene fra artister som Kari Bremnes, Sigvart Dagsland og Anita Skorgan

En av de smarte tingene med Beat, er at de ikke krever eget avspillingsprogram for PC og Mac – du bare logger inn på beat.no med ditt mobilnummer, og trykker på play for å spille. På TV-en finner du Beat i underholdningsportalen Ekstra, der du logges inn automatisk så fort du er registrert som Beat-kunde hos oss.

Dersom du har flere i husstanden som vil lytte til musikk samtidig, men ikke til den samme musikken, har du mulighet til å kjøpe abonnement på Beat Familie. Her får du opptil tre brukere på ett abonnement, og det er enkelt å administrere brukerne dine på beat.no. Dermed kan én sitte i stua og strømme musikk via TV-en, en annen kan lytte til musikk via mobil på joggetur – og en tredje kan ha musikk til arbeidet på kjøkkenet via PC-en.

Mangler du inspirasjon og vet ikke helt hva du vil høre på en dag, har Beat en rekke forslag til deg. Beat har nemlig stort fokus på spillelister, og de både lager – og oppdaterer – spillelister jevnlig. Du kan selvfølgelig også lage dine egne favorittlister, samt enkelt overføre spillelister fra Spotify.

Beat på mobilMed Beat kan du også superenkelt fjernstyre musikken via alle dine iOS og Android- apper. Styr iPaden fra mobilen, og fortsett der du slapp neste gang du skal høre på musikk. Eller kanskje du vil styre musikken på stereoanlegget ditt fra telefonen neste gang du har fest? Du velger lett lydutgang fra venstremenyen i appen. 

Her kan dere for øvrig se min og Ole Christians "topp ti norske artister"-spillelister.

Beat laster du gratis ned på App Store og Google Play

 

Beat på App Store   Beat på Google Play