Da Vinci's Demons på FOX Crime

Premiere på ny storslått dramaserie

Gå ikke glipp av premieren på den storslåtte dramaserien Da Vinci’s Demons på FOX Crime mandag 15. april kl. 21.55.

Da Vinci’s Demons utspiller seg i en tid i det faktiske livet til Leonardo Da Vinci som man hittil har hatt lite dokumentert kunnskap om, men hvor produsentene i stor grad har basert seg på faktiske hendelser når de har forfattet serien.

I en verden preget av tradisjoner og tro, er det én mann som kjemper for frihet og kunnskap. 

Historien om den unge Leonardo Da Vincis liv gir oss et innblikk i renessansens Italia, der troen på menneskets evner og muligheter begynner å vokse frem. Da Vinci kjemper en kamp for å bryte med kirkens strenge normer og tradisjonelle tankesett. Vi møter en ung og vågal mann som utfordrer skjebnen og er villig til å risikere alt for kjærlighet, frihet og eventyr. 

I en alder av 24 år er Leonardo helt i starten av sin epoke som kunstner, fritenker og oppfinner. Han har sterke fiender som stiller seg skeptiske til hans kunnskap, og som gjør alt de kan for å motarbeide ham og hans ideer. I tillegg befinner Leonardo seg i et trekantdrama med den vakre Lucrezia; en gift kvinne, og elskeren til Lorenzo Medici, den mektigste mannen i Firenze. 

I serien er Leonardo hjemsøkt av sin mors fravær og mysteriet omkring hennes forsvinning. I tillegg er han på søken etter «The Book of Leaves» - en bok med okkult og forbudt kunnskap, som sies å inneholde den hemmelige historien om verden vi lever i. 

Fra David S. Goyer, medforfatter av The Dark Knight Rises-triologien og Man of Steel.

Premiere på FOX Crime mandag 15. april kl. 21.55

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus