Wallanders siste sak og vill vest med Johnny Depp

Filmhelg uke 43

Høstmørket er skapt for gode filmopplevelser. Denne helgen er det duket for et gjensyn med en gammel superhelt, Johnny Depp som indianer, en fransk kjekkas og ikke minst den aller siste Wallander-filmen.

Nordmenn elsker skandinavisk krim. Derfor er det en glede å kunne presentere den aller siste Wallander-filmen som nå har premiere i vår filmtjeneste. Etter syv år og 32 filmer takker nå Krister Henriksson for seg i rollen som etterforsker Kurt Wallander. I de siste Wallander-filmene har vi vært vitne til at politietterforskeren har blitt mer og mer preget av å være rammet av Alzheimer. Samtidig har han, bortsett fra datteren, verken fortalt familie eller kollegaer om sykdommen. Mildt sagt, så tårner det seg opp i Wallanders siste kriminalsak hvor en kjent restauratør blir brutalt kidnappet i Ystad. Kurt tar seg av etterforskningen, men blir tvunget til å ta imot hjelp fra kollegaen Jenny fra Malmö-politiet. Når det viser seg at Jenny ikke er den hun utgir seg for å være går det langsomt opp for Kurt hva hun er ute etter. 

Wallander - Sorgfuglen

Du kan se alle Wallander-filmene når du vil i vår filmtjeneste. Se fullstendig oversikt under.

Lei film rett fra fjernkontrollen - slik fungerer underholdningsportalen Ekstra.

Kunstkupp med fransk kjekkaseri

I Trance møter vi kunstauksjonæren Simon (James McAvoy) som går sammen med en kriminell gjeng for å stjele et verdifullt maleri. Under kuppet slår han seg hardt i hodet og havner i koma. Når Simon våkner opp kan han ikke huske hvor han har gjemt maleriet. Når verken vold eller tortur hjelper ansetter gjengens leder Franck (Vincent Cassel) en hypnotisør for å dykke ned i Simons underbevissthet. Trance er en psykologisk thriller fra den Oscar-belønnete regissøren Danny Boyle.

adressa.no: Kompetent underholdning... Terningkast 4

Supermann er tilbake som Man of Steel

Man of Steel er den sjette supermann-filmen i rekken, og den første med Henry Cavill i rollen som både Clark Kent og den rettferdige superhelten. I Man of Steel for vi ta del i Clark Kents liv som ung mann der han leter etter sine røtter og får vite hvorfor han ble sendt til jorden. Men inni ham bor en sterkere kraft til å gjøre det som er rett. Snart finner menneskene håp i en uventet helt. Filmen er regissert av Zack Snyder. Med også blant annet Russell Crowe, Diane Lane og Kevin Costner.

NRK Filmpolitiet: En visuell fest av virtuos ødeleggelse. Terningkast 4

Johnny Depp er indianeren Tonto

Produsent Jerry Bruckheimer og regissør Gore Verbinski, som står bak "Pirates of the Caribbean", kommer nå med The Lone Ranger hvor indianeren og åndekrigeren Tonto (Johnny Depp) gjenforteller de ukjente historiene som forvandlet John Reid til en rettferdighetens legende. For å kunne kjempe mot korrupsjon og grådighet må de to uventede heltene lære seg å samarbeide. Bli mer på et spennende og humørfylt actioneventyr hvor den berømte maskerte helten nå levendegjøres sett gjennom øynene til indianeren Tonto.Lei film rett fra fjernkontrollen - slik fungerer underholdningsportalen Ekstra.

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus