Familien Smith, spansk luftdrama, freeskiing og et nytt liv

Filmhelg uke 44

Legg bort Halloween-kostymer og skrekkfilmer. Det er november og enda mørkere ute enn forrige uke. Kankskje på tide å drømme seg bort? Her er helgens filmtips i underholdningsportalen Ekstra.

Nødlanding på jordkloden

En annen film som har premiere i Filmleie denne uka er sci-fi-eventyret After Earth med pappa Will (Men in Black) og sønnen Jaden Smith (Karate Kid). General Cypher Raige (Will Smith) vender tilbake etter et langt oppdrag og forsøker å ta igjen den tapte tiden med sin 13-årige sønn Kitai (Jaden Smith). Men når skipet deres skades i et asteroidebelte tvinges de til å nødlande på Jorden, en plass som ble forlatt av menneskene for tusen år siden. Planeten er nå et fremmed og farlig miljø, og Cypher ligger hardt skadet i vraket. Han setter derfor sin lit til at Kitai skal finne nødsenderen et sted i det ugjestmilde terrenget. 

 After Earth - trailer:

Sjekk ut alle de siste toppfilmene i Ekstra her

Aksel Lund Svindal setter virkelig utfor

Storslått natur, noen av verdens beste i freeskiing og halsbrekkende skistunts er ingrediensene i den norske filmen Supervention som den siste uka har hatt premiere på kinoene rundt omkring i landet. Bak filmen står produksjonsselskapet Field Productions med Filip Christensen og Even Sigstad i spissen. Det er disse gutta som står bak de minst like storslåtte filmene som Being There, Side By Side og Eyes Wide Open. De tre sistnevnte finner du denne helgen under Anbefalt i Filmleie

Being There - trailer:

Lei film rett fra fjernkontrollen - slik fungerer underholdningsportalen Ekstra.

 Klar til avgang med Pedro Almodóvar 

Har du sett Kvinner på randen av nervøst sammenbrudd, Snakk til henne og Alt om min mor? Spanias mest kjente regissør Pedro Almodóvar er tilbake med en ny fargesprakende komedie som utspiller seg ombord på flyet på vei mot Mexico City. Underveis får flyet problemer med landingsstedet, og tvinges til å sirkle rundt i luften. De tre flyvertene bestemmer seg for å roe ned passasjerene ved å dysse dem i søvn. Men alle sovner ikke, og når et nygift par får nyss om hva som er i ferd med å skje, tar det hele en mildt sagt uventet vending. Trailer under er dessverre ikke tekstet.

 Amorøse passasjerer - trailer:

Arthur Newman – mannen som fikk nytt liv

Wallace Avery (Colin Firth) hater jobben sin. Eks-kona og sønnen hater ham og den ene sjansen han hadde til å leve drømmen, har han mistet. Med ønske om å unngå å måtte se dette hver dag, iscenesetter han sin egen død og kjøper seg ny identitet; Arthur Newman. Men, hans vei til sitt nye liv forstyrres av den vakre og skjøre Mike (Emily Blunt), som også flykter fra fortiden. De tiltrekkes hverandre og knytter sterke bånd. Samtidig bryter de seg inn i tomme hus og stjeler identitetene til de fraværende eierne. Midt oppe i det hele oppdager de at det de liker mest med hverandre er identiteten til den personen de forlot hjemme, og deres virkelige reise kan begynne.

Arthur Newman - trailer:

Lei film rett fra fjernkontrollen - slik fungerer underholdningsportalen Ekstra.

Ha en riktig fin filmhelg!

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus