Ansvarsløs ungdomstid, en hundeelskende pistolmann og beksvart caravanhumor

En noe turbulent campingtur i Englands natur, et livsmotto som møter motstand, en reise tilbake til de glade, bekymringsløse ungdomstider - eller kanskje et møte med en hundeelsker med pistol? Uansett hva du måtte ønske for helgens underholdning - her helgens filmtips for deg med tilgang til underholdningsportalen Ekstra. 

Sightseers

Chris (Steve Oram) elsker caravaner - og han elsker kjæresten Tina (Alice Lowe). Han vil vise henne verden, det vil si Englands natur og severdigheter. De har bare såvidt begynt turen da Chris tilfeldigvis kjører over og dreper en mann med bilen. Paret kjører videre og fortsetter på ferien sin - en ferie som vil vise seg å fortsette i samme tralten som den startet.

The Spectacular Now

Sutter Keely (Miles Teller) er en bekymringsløs og selvopptatt high school senior-gutt. Han lever i nuet, det eneste stedet han er komfortabel. Han elsker bilen sin, jobben sin, kjærsten sin og festene han er midtpunkt på, og har absolutt ingen fremtidsplaner. Han blir imidlertid dumpet av kjæresten sin, og etter å ha havnet på en vanvittig fyllekule, våkner han på plenen til Aimee Finicky (Shailene Woodley). Aimee er Sutters rake motsetning; en skoleflink jente som leser science fiction og som aldri har hatt kjæreste før. Til tross for motsetningene, tiltrekkes disse to av hverandre.  

The Lifeguard

Journalisten Leigh (Kristen Bell) bor i New York og er en person som har gjort alt det riktige i livet: hun var en mønsterelev på skolen, fikk god utdannelse og en flott jobb. Hun er imidlertid ikke fornøyd med livet hun lever, og beslutter derfor å flytte hjem til foreldrene sine - i Connecticut. Her får hun tilbake jobben hun hadde på high school, som livvakt, og hun finner tilbake til de gamle vennene sine - venner som ble værende igjen i byen etter endt skolegang. I en slags tidlig midtlivskrise finner Leigh tilbake til livsstilen fra high school, men alt er kanskje ikke så bekymringsløst og festlig allikevel?

Revenge For Jolly

Harry (Brian Petsos) elsker hunden sin Jolly over alt på jord, og skulle gjerne ha giftet seg med henne dersom han hadde kunnet. Han bruker alle pengene han har - og ikke har - på Jolly, og bygger seg opp en ganske grei sum i gjeld. Gjeldsproblemene hans får ham til å planlegge å rømme byen, men før han når så langt, finner han plutselig en dag hunden Jolly brutalt myrdet. Han sverger hevn, og tar med seg fetteren Cecil (Oscar Isaac) på hevntokt. 

Ha en herlig filmhelg!

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus