Monstre, håpløse oppdrag, politiaction og Brad Pitt

Filmhelg med RiksTV

Denne helgen er det tid for monsterroboter, sci-fi, action-komedie og dommedagsaction med en liten Hollywood-sjarmør. Og er du interessert i andre verdenskrig, så kan du ikke gå glipp av den fantastisk gripende og spennende serien Krigens unge hjerter som er basert på en sann historie. Første episode kan du se kostnadsfritt. Uansett hva du måtte ønske for helgens underholdning - her helgens film- og serietips for deg med tilgang til Filmleie i underholdningsportalen Ekstra. 

Pacific Rim - Her spares det ikke på noe

Menneskene ser ut til å tape den blodige krigen mot de kjempemessige monstrene som har kommet opp av havet. Det hjelper overhodet ikke å sette inn enorme kamproboter som kombinerer rå styrke og intuisjon. Til slutt har menneskeheten bare ett våpen igjen – en usannsynlig duo som består av en avdanket kamppilot og en ung, uerfaren jente.

NRK Filmpolitiet: Regissør Guillermo Del Toros Pacific Rim er en effektfest uten like, en maktdemonstrasjon av hva som er mulig å visualisere... 5/6

Action Alder: 11 Spilletid: 1t 46min Pris:  

Elysium - Matt Damon i rettferdighetens navn


I år 2154 er menneskeheten oppdeld i to klasser: de rike som lever på den luksuriøse romstasjonen Elysium, og resten som bor på den overbefolkede og ødelagte Jorden. Politikeren Rhodes kjemper for å forby innvandring til Elysium for å beholde den høye standarden der, men dette forhindrer ikke Jordens innbyggere i å prøve å ta seg til romstasjonen med alle midler. For Max (Matt Damon) er situasjonen så håpløs at han påtar seg et håpløst oppdrag som ikke bare kan redde livet hans, men også gjøre de to klassene jevnbyrdige.

Drama/Action Alder: 15 Spilletid: 1t 49min Pris:  

The Heat - Sandra Bullock på narkojakt

Sandra Bullock har tatt over Mel Gibsons rolle i actionkomedie-sjangeren. FBI-agenten Sarah Ashburn (Sandra Bullock) er en lysende krimetterforsker, men samtidig arrogant og nedlatende mot andre. Som partner får hun Boston-politikvinnen Shannon Mullins (Melissa McCarthy), en rebelsk og bannende kvinne som følger sine egne regler. Sammen tar de seg av en hensynsløs narkokonge. 

 

Komedie/Action Alder: 15 Spilletid: 1t 57min Pris:  

World War Z - Zombie-action med Brad Pitt

World War Z er en real dommedagsfilm i blockbusterformatet med Hollywood-kjekkasen Brad Pitt i hovedrollen. Hele verden er rammet av en epidemi, der mystiske infeksjoner forvandler mennesker til voldelige, herjende zombier. FN-tjenestemannen Gerry Lane (Brad Pitt) overtales til å gjøre den livsfarlige reisen jorden rundt og forsøke å løse problemet før hele menneskeheten går under. Har du sett The Killing (den amerikanske versjonen av Forbrydelsen) på TV 2 Zebra tidligere i høst, så drar du nok også kjensel på Mireille Enos. I World War Z gjør hun sitt store gjennombrudd på filmlerretet som Karin Lane - altså Gerrys kone.

Thriller/Action Alder: 15 Spilletid: 1t 56min Pris:  

Krigens unge hjerter - storslått serie i seks deler

Krigens unge hjerter er en en storslått tysk produksjon som utløste et ras av følelser og stor debatt i hjemlandet. Serien er vist på NRK.
Berlin, sommeren 1941. Fem unge venner skilles på grunn av krigen: offiseren Wilhelm og hans lillebror Friedhelm, som er en drømmer, sendes til østfronten. Charlotte skal bli sykepleier i felten. Greta vil gjøre karriere som sanger, mens hennes jødiske kjæreste Viktor forgjeves forsøker å få sine foreldre til å flykte. En hyllet miniserie om barndomskameratenes skjebne i en forferdelig tid.
Alle seks avsnitt er tilgjengelig under Anbefalt i Filmleie.

Drama/Serie Alder: 15 Spilletid: 43min X 6 Pris: 19,- per avsnitt (Første avsnitt kr 0,-)

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus