Game of Thrones Sesong 3 - Nye trailere

Premieren på sesong 3 av storserien Game of Thrones nærmer seg med stormskritt. Her er splitter nye trailere fra HBO-serien. Og nå kan du også se og høre norske Kristofer Hivju snakke.

Vi gleder oss!

Sesong 3 - Game of Thrones

Familie og lojalitet er de viktigste temaene i sesong tre og mange av de kritiske hendelsene fra forrige sesong kulminerer på voldelig vis og flere av rollefigurene møter grusomme skjebner. Hovedfokuset fortsetter å være på Lannister-klanen og uro i nord truer med å forstyrre den øvrige maktbalansen i Westeros. En episk historie om dobbeltspill og bedrageri, ære og nobilitet, erobring og triumf basert på George R.R. Martins bestselgende bokserie. De første sesongene har høstet Golden Globe- og Emmy-nominasjoner, og serien har blant annet blitt omtalt som ”The Sopranos i middelalderen”.

Game of Thrones: Episode 1, Valar Digaeris

Jon tas med til Kongen bortenfor Muren, Mance Rayder, mens de andre overlevende i Nattevakten vender sørover. I Kongshavn spør Tyrion etter belønningen sin, Littlefinger tilbyr Sansa en utvei og Cersei holder selskap for kongefamilien. Dany seiler til Slaver’s Bay.

Se episode 1, 1. april kl. 20.00 på C More Series

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus