Game of Thrones - Sesong 3

1. april er det klart for vårens heteste sesongpremiere - den tredje sesongen av HBOs «Game of Thrones» hvor konflikter får blodige løsninger og flere rollefigurer går grusomme skjebner i møte.

I den forrige sesongen klarte familien Lannister med et nødskrik å beholde makten i Kings Landing etter et brutalt angrep fra Stannis Baratheon (Stephen Dillane). Robb Stark (Richard Madden) kjemper for å styrke sin posisjon og på den andre siden av havet planlegger Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) å bruke dragene sine samt en hær av slaver for gjenerobre jerntronen.

Ciarán Hinds («Rome») er et nytt ansikt denne sesongen og spiller Mance Ryder som marsjerer sørover med sin hær. Man får også treffe norske Kristofer Hivju i rollen som Tormund Giantsbane. Det blir gjensyn med familien Lannister: Tyrion (Peter Dinklage), Cersei (Lena Headey), Tywin (Charles Dance) og Jaime (Nikolaj Coster-Waldau). Familien Stark representeres av Catelyn (Michelle Fairley), Sansa (Sophie Turner) og Arya (Maisie Williams).

Diana Rigg («The Avengers») spiller i tredje sesong rollen som Oleanna Tyrell hvis skarpe tunge har gitt henne kallenavnet Tornedronningen. Den tredje sesongen  av serien er hovedsaklig basert på den tredje boken i George R.R. Martins serie, «A Storm of Swords».

«Game of Thrones» – sesong 3 får premiere 1. april kl. 20.00 på C More Series.

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus