Meny

Get on the Dancefloor

Trenger du noe dansbart i helga? På Beat har vi satt opp en rekke spillelister som får selv den treigeste av de treige til å gjøre kule moves. 

Med musikk fra Beat direkte fra din TV, har du alt du kan drømme om av musikk tilgjengelig rett inn i stua - med lyd fra husets beste anlegg. Du kan selvfølgelig bygge dine egne spillelister eller søke opp de albumene du liker best. Men inviterer du til fest, hvorfor ikke sjekke ut en av spillelistene vi har laget klare for deg?

Dance Floor Hits 2013

Den svært populære lista Dancefloor Hits 2013 er nå også å finne på Beat. Denne lista oppdaterer vi flere ganger i uka med nye, kule låter. Vi ser også på hva som funker der ute og endrer rekkefølge på låter, fjerner og legger til ny musikk basert på data om hva nettopp DU spiller. Akkurat nå finner du «Under Control» med Calvin Harris & Alesso feat. Hurts, «Timber» med Pitbull feat. Ke$ha, «Prime Evil» med Jamie vs Olly Hence og 80 andre meget dansbare låter!

Liker du å holde deg til det helt trygge og kjente, anbefaler jeg deg Beat sin egen Topp 20 liste eller VG-listaAvicii, Ylvis, Lady Gaga, Katy Perry og Justin Bieber står bak noe av musikken du finner i disse listene.

Så må vi jo ikke glemme hvilken helg dette her. Riktignok var selve Halloween i går, men jeg vedder mye på at det inviteres til Knask eller knep-partys over det ganske land denne helga. Vi har selvfølgelig en skremmende god spilleliste klar for anledningen! 

Halloween-fest?

I Halloween-lista finner du en rekke klassiske låter mikset sammen med nye, ferske utgivelser. Jeg vedder mye på at spindelvevet dirrer og det går litt eksta kaldt nedover ryggen med låter som Don´t fear the reaper med Blue Oyster Cult, Heads will roll med Yeah Yeah Yeahs, Welcome to the nightmare fra Alice Cooper, Scary Monsters fra David Bowie og Halloween med Misfits.

Lou Reed

Til slutt et lite tips til noen flotte låter som nok aldri kommer til å gå av moten. Rockelegenden Lou Reed døde denne uka. Vi har samlet det vi mener er hans ti beste låter i denne lista for å hedre en av de største mennene i musikkhistorien.

God musikkhelg!