Meny

God jul!

Kjære kunde,

Enda et år går mot slutten. Som leder for RiksTV vil jeg ønske deg en riktig god jul. Samtidig vil jeg takke for at du velger oss som din leverandør av TV-underholdning. Jeg håper du er fornøyd.

Du har sikkert fått med deg alt det vi har lansert i 2013. Ekstratjenesten vår, med blant annet filmleie, musikktjenesten Beat, VGTV, TV 2 Sumo Basis og YouTube rett på TV-skjermen, har vært en suksess.

Det digitale bakkenettet, som vi har levert TV-signaler gjennom siden starten i 2007 – er nå blitt komplettert med signaler distribuert via internett. Dette gir deg blant annet to nye BBC-kanaler: BBC Knowledge og BBC Lifestyle. Disse vil være tilgjengelig før jul for alle abonnenter som har SMART-boks koblet til internett.

Tradisjonelle TV-kanaler via antennen smelter på denne måten sammen med TV-innhold levert over internett. Samtidig ble kanalene TV6 og History lansert på vanlig måte for alle i det digitale bakkenettet.

Dette er bare begynnelsen. Vi kommer til å lansere flere internettbaserte nyheter til våre kunder allerede på nyåret. Foreløpig kan jeg ikke gå nærmere inn på detaljer her, men et stikkord er mer innhold og enda bedre brukervennlighet.

Når julehøytiden er over, tar vi fatt på et nytt spennende år. Vi lover at vi skal stå på videre for å tilby deg den aller beste TV-opplevelsen. Enten du hjemme, på hytta – eller hvor du måtte finne på å se TV, vil vi anstrenge oss for at du skal bli fornøyd med det vi leverer.

Jeg håper du følger oss fremover, og at du kanskje også i det nye året oppdager enda flere av våre tjenester – til glede for deg og dine.

Ha en riktig god jul og et godt nytt år!


Vennlig hilsen

Christian Birkeland
Administrerende direktør i RiksTV