Meny

Halloween: Trick or Treat med Beat

Det er på tide å finne fram skumle masker, henge opp spindelvev og tenne i sirlige utskårede gresskarlykter. Dette er årets mest skremmende kveld. Musikken som sørger for den litt uhyggelige stemningen på Halloween-festen finner du selvfølgelig på Beat. 

Halloween har sin opprinnelse langt tilbake i tid, og tradisjonen har stått særlig sterkt i USA. Men siden rundt år 2000 har dagen også fått fotfeste her i landet. Barn kler seg ut og går "Trick or Treat", mens de litt eldre tar på seg skumle kostymer og inviterer til fest i uhyggelige omgivelser. 

Nysgjerrig på Beat? Få favorittmusikken din på telefonen, iPad eller rett på TVen med underholdningsportalen Ekstra.

Men det er ikke alle som er så glad for at vi omfavner denne amerikanske tradisjonen. Er du en av dem, er det selvfølgelig ingen grunn til å gå en musikkløs aften i møte. På Beat har vi en rekke deilige spillelister klare til deg. Hva med for eksempel Høstmusikk fra Kirkelig Kulturverksted

Som du kanskje vet så har Beat inngått en eksklusiv avtale med Kirkelig Kulturveksted (KKV) om strømming av deres musikk. Jeg våger påstå at det sikrer oss noen av de absolutt beste norske utgivelsene - og i denne lista har vi samlet det beste av det beste for å gi deg en herlig spilleliste til mørke, lange kvelder.

Til slutt: Du har kanskje lagt merke til at det ikke bare er de nyeste albumene vi anbefaler til våre lyttere? Vi har alltid med noen av skivene som har spilt seg inn i musikkhistorien. I dag vil jeg gjerne trekke fram britiske The Who med Who`s next

Happy Halloween!