HBOs nye dramakomiserie Looking

Kommer på C More 20. januar

C More er den store seriemesteren, og i januar er det duket for en helt ny HBO-serie av den skeive arten. 

Dramakomiserien «Looking» handler om tre menn som lever livet i San Fransiscos homsemiljø. I rollene ses Jonathan Groff («Glee»), Frankie J. Alvarez og Murray Bartlett. «Looking» er regissert av Michael Lannan og produseres av Andrew Haigh samt Sarah Gordon («Bored to Death»). Haigh slo igjennom som regissør med det kritikerroste kjærlighetsdramaet «Weekend» (Filmen er tilgjengelig i Filmleie) som også handlet om unge homofile menn. I gjesterollene ser man også Russell Tovey og Scott Bakula.

Enda en ny HBO-seriepremiere på C More i januar: True Detective

Trailer - Looking:

Den britiske regissøren, manusforfatteren og produsenten Andrew Haigh startet karrieren med å klippe filmer som «Gladiatoren» og «Black Hawk Dawn». Han debuterte senere med å regissere og skrive manus til kortfilmen «Oil» og fulgte siden opp med langfilmen «Greek Pete», som handler om mannlig prostitusjon. Han vant London Film Critics Award for beste nye britiske film med sin andre film «Weekend». Michael Lannans kortfilm «Lorimer» har samme tema som «Looking», men han har også utforsket det homofile miljøets sider i «Interior. Leather Bar.» som han også har produsert. Jonathan Groff, som har hatt flere musikalroller ble nominert til Tony for hovedrollen i «Spring Awakening». «Glee»-fansen kjenner igjen Jonathan som Jesse St James og fra dramaserien «Boss» der han spilte rollen som Ian Todd. Australieren Murray Bartlett har hatt roller i serier som «Naboer», «Sex and the City» og «Farscape», og har stått på scenen med Hugh Jackman i musikalen «The Boy From Oz».

«Looking» får norgespremiere 20. januar på C More Series

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus