HBOs nye serie True Detective får norgespremiere 13. januar på C More

True Detective – serien vi gleder oss til!

De siste årene har store filmstjerner gått til TV-serieformatet på løpende bånd. Denne gang er det Matthew McConaughey og Woody Harrelson sin tur.

Den hyllede amerikanske seriemakeren HBO som står bak blant annet The Sopranos, The Wire og Game of Thrones, kommer nå over nyttår med en splitter ny politiserie. Og da med selveste Matthew McConaughey og Woody Harrelson i hovedrollene. I True Detective spiller McConaughey og Harrelson politimennene Rust Cohle og Martin Hart fra Louisiana som krysser hverandres veier utallige ganger i løpet av den 17 år lange jakten på den skyldige i et bisart mord. Søket starter i 1995 med en første mordetterforskning, og deretter ledes seerne frem til 2012 da saken gjenåpnes. Michelle Monaghan spiller Harts kone Maggie som kjemper for å holde familien sammen mens mennene i hennes liv havner i en syklus av vold og besettelse. 

True Detective har norgespremiere på  C More 13. januar, dagen etter USA-premieren.

Sjekk ut trailerne under, for dette lover godt.

True Detective - promo:

Nic Pizzolatto står for seriens manus og Cary Fukunaga regisserer True Detective som har premiere på C More i januar.

Følg True Detective på Facebook

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus