Meny

Her er Disney Channel On Demand

I dag lanserer RiksTV nok en ny tjeneste som er inkludert for alle våre RiksPakken-kunder. Disney Channel On Demand er nå den nyeste godtebiten i den allerede godt fylte Ekstra-posen.

For bare noen uker siden fikk våre RiksPakken-kunder muligheten til å se utvalgte programmer fra TVNorge, MAX, FEM og VOX syv dager tilbake i tid, og i dag står altså innhold fra Disneys tre TV-kanaler for tur. Det er derfor ekstra stas å kunne tilby en helt ny arkivtjeneste med et bredt utvalg av de mest populære TV-programmene fra Disney Channel, Disney Junior og Disney XD - programmer som du kan se akkurat når du vil, døgnet rundt.

Ekstra - underholdningsportalen for hele familien

Disney Channel On Demand tilbyr et utvalg episoder fra mange av de populære TV-seriene som blant annet Spider-Man, Mikkes klubbhus og Phineas og Ferb, og hver måned kommer nye episoder slik at du hele tiden har noe nytt å velge i.

Høsten 2012 tok vi et nytt steg inn i TV-fremtiden. Ved å tilby helt nye mottakere som også kan ta i mot TV-signaler også via internett, møter vi den etterspørselen vi får fra flere av våre kunder – nemlig å kunne se favorittprogrammene akkurat når man vil. Som RiksPakken-kunde har du med de nye mottakerne automatisk tilgang til underholdningsportalen Ekstra som inkluderer TV 2 Sumo BasisTVNorges TV-kanaler syv dager tilbake i tid, filmleie med tusenvis av filmer fra SF Anytime, alt innhold fra VGTV rett på TV-en, musikkstrømming med Beat, YouTube og nå også Disney Channel On Demand.

Og det stopper ikke der. I løpet av høsten kommer vi med enda flere tjenester som garantert vil gi deg gode TV-opplevelser.

For oss handler det nemlig kun om én ting - Fjernsynsglede!