Meny

Hoppet lengst – vant "super-TV"

Norge fikk en ny hoppstjerne under World Cup-rennene i Vikersund sist helg. Andreas Stjernen var bare marginer fra å komme på pallen da han sikret seg fjerdeplass lørdag og hadde det lengste hoppet av nordmennene med 232,5 meter.

Som et ekstra plaster på såret fikk han også en 55 tommer LED-TV av hoppsponsor RiksTV – en flott gave som Andreas ble virkelig glad for.

- Vi i RiksTV liker ekstra lange hopp. Og Stjernen var den som hoppet lengst av alle de norske hopperne i Vikersund. Med 232,5 meter fortjener han en real premie, sa markedsdirektør Bernt A. Andersen i RiksTV. Søndag overrakte han Stjernen en splitter ny 55 tommer Grundig-TV.

24-åringen fra Levanger høstet også skryt fra sportssjef Clas Brede Bråthen etter rennet søndag.

- Det har vært mye bra hopping under vanskelige forhold denne helgen. Men det hyggelige er at Norge har fått en ny hopper i verdenstoppen, Andreas Stjernen, sa hoppsjefen.

- Hva tenker du i forhold til VM, Andreas?
- At jeg vil prøve å komme inn på VM-laget. Det er tøft, for vi har mange gode hoppere. Men jeg skal fortsette fremgangen. Det jeg trenger er bedre stabilitet i teknikken, sa Andreas Stjernen til Aftenposten etter rennene i helgen.