Meny

Hopplandslaget flyr videre

For en Hoppuke! På søndag gikk fjerde og siste renn i Hoppuka av stabelen i Østerrikske Bischofshofen. Og for en thriller av en avslutning. Det sto mellom Anders Jacobsen og Gregor Schlierenzauer til absolutt siste slutt, men østerrikeren holdt nervene i sjakk rett etter Jacobsens hopp på hele 139 meter som også ble rennets aller lengste.

Her lander Gregor Schlierenzauer til Hoppukeseier i Bischofshofen:

Men Norge tapte ikke. Det er første gang siden 1982 vi har to mann på pallen i den svært krevende Vierschanzetournee. At også Tom Hilde – som bokstavelig talt knakk sammen i forrige hoppuke – i år står på pallen med en 3. plass, sier noe om innstillingen og stå-på-viljen i Hopplandslaget.

Vi har vært vitne til en fantastisk laginnsats, og med Bardal også på en solid 5. plass, viser vi at vi er en knallsterk hoppnasjon. Jeg vil tørre å påstå verdens beste. Og da er det ekstra stas å være sponsor!

Hoppuka 2012/2013 resultater:

1. Gregor Schlierenzauer, Østerrike 1100,2 p
2. Anders Jacobsen, Norge 1087,2 p
3. Tom Hilde, Norge 1029,2 p
4. Kamil Stoch, Polen 1027,2 p
5. Anders Bardal, Norge 1026,8 p
---
12. Rune Velta, Norge 966,9 p
18. Anders Fannemel, Norge 843,8 p
43. Andreas Stjernen, Norge 452,0 p
47. Vegard Swensen, Norge 338, p

En stor takk til utøvere, støtteapparat og medsponsorer så langt!

Nå står Wisla og Polen for tur. Og om ikke lenge er det skiflyvning på hjemmebane i Vikersund.

Vi gleder oss!

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus