Ole Marius Ingvaldsen er klar for dagens kvalifisering (Foto: NTB scanpix)

Hurra for sesongstart!

Endelig er det klart for verdenscup-åpning i Klingenthal - hoppsportens mekka, der flere tusen tilskuere er ventet for å få med seg den gjeve åpningen.

Til tross for at snøen har glimret med sitt fravær under oppladningen til sesongstart i Midtstubakken, stiller hoppgutta godt forberedt til sesongen, skal vi tro hoppsjef Clas Brede Bråthen.

 Les også: Hoppsjefen vil ha OL-gull!

For et par dager siden ble det klart hvem av de norske hoppgutta som reiser til Klingenthal. Andreas Stjernen var av de som ble valgt ut, men i går ble det  kjent at han ville prioritere teknikktrening foran en sannsynlig tur til Kuusamo, noe landslagstrener Alexander Stöckl omtaler som et voksent valg. Vi stiller oss bak dette, og håper å se Stjernen i storslag senere i sesongen. 

Utover Stjernen, er det disse fem som nå befinner seg i Klingenthal - klare for kvalifisering klokken 17.45 i ettermiddag: 

Anders Bardal, Steinkjer Skiklubb/Trønderhopp
Anders Fannemel, Hornindal IL/Lillehammerhopp
Tom Hilde, Asker Skiklubb/Kollenhopp
Rune Velta, Lommedalen IL/Kollenhopp
Ole Marius Ingvaldsen, Steinkjer SK/Trønderhopp

Kvalifiseringen klokken kvart på seks i dag vil bli sendt på Eurosport, mens NRK2 sender direkte morgendagens lagkonkurranse (fra klokken 15.55)  og søndagens individuelle konkurranse (fra klokken 13.25). 

Som hoppentusiaster og stolte sponsorer av det norske hopplandslaget, gleder vi oss til hva denne første hopphelgen har å tilby. Lykke til, gutter! 

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus