Se alle James Bond-filmene!

Hvilken James Bond er best? George Lazenby, Sean Connery, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan eller Daniel Craig? Nå kan du se alle Bond-filmene i RiksTVs filmtjeneste. 

Gjør deg klar for Skyfall!

James Bond: Skyfall er den 23. Bond-filmen og den tredje med Daniel Craig i hovedrollen som den britiske agenten. I februar har Skyfall premiere i RiksTVs filmtjeneste.

 

VG: "Det er bare å puste lettet ut før du igjen holder pusten i spenning"

Bonds lojalitet til M, den kvinnelige sjefen for den britiske etterretningstjenesten MI6, settes på kraftig på prøve når hennes fortid skal vise seg å innhente henne. Når MI6 utsettes for angrep må agent 007 finne og ufarliggjøre trusselen, uansett hvor mye det vil koste ham personlig.

"James Bond: Skyfall" er regissert av britiske Sam Mendes, tidligere kjent for "American Beauty", en film han vant Oscar for i klassen beste regi.

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus