Julen på C More

Ta en velfortjent pause fra den hektiske julestria med det beste Hollywood har å by på. Julen er nemlig kommet på C More og i hele desember kan du få med deg en lang rekke premierer og filmer for hele familien. 

I tillegg til premierene som du kan lese mer om under, vil du fra fredag 20. desember og frem til søndag 5. januar få et gjensyn med spesialutvalgte filmer på C More First. Hver dag ca. kl. 16.00 til og med første nyttårsdag vises håndplukkede favorittfilmer for hele familien, og kl. 21.00 hver kveld vises også kritikerroste og prisbelønte filmperler og filmfavoritter på C More First. Madagaskar 3: Full rulle i Europa, Historien om PiHamilton – I nasjonens interesseOle Brumm – Nye eventyr i HundremeterskogenSkyfall og Prometheus er noen av disse.

Filmpremierer på C More i desember

C Mores sendeplan for desember byr blant annet på Steven Spielbergs storslagne eventyr ”War Horse”, den kritikerroste kjærlighetshistorien ”Jag etter vind”, Golden Globe-nominerte Richard Gere i ”Bedrageren” og en unik filmreise i et magisk univers med “Cirque du Soleil: Worlds Away”. Tradisjonen tro byr C More også på håndplukkede filmer for hele familien rundt julehøytiden.

Bedrageren - Trailer:

Shadow Dancer” (8/12) er en psykologisk thriller signert Oscarvinneren James Marsh. IRA-sympatisøren Colette (Andrea Riseborough) blir arrestert for å ha deltatt i et mislykket bombeattentat i London. MI5-agenten Mac (Clive Owen) gir henne valget mellom å miste alt og tilbringe 25 år i fengsel, eller å vende hjem og jobbe som informant for ham i IRA-miljøet.

Shadow Dancer - Trailer:

Seduced and Abandoned” (12/12) er en stjernespekket dokumentar av og med Alec Baldwin og James Toback. De to forsøker å skaffe penger til et nytt filmprosjekt, men støter stadig på problemer. Filmen utvikler seg til en underholdende gransking av den uberegnelige filmindustrien, og på veien møter de blant andre regissørene Martin Scorsese, Francis Ford Coppola og Roman Polanski samt skuespillerne Ryan Gosling og Diane Kruger.

Seduced and Abandoned - Trailer:

War Horse” (26/12) er et storslagent eventyr om lojalitet, håp og pågangsmot, regissert av Steven Spielberg. Filmen utspiller seg under første verdenskrig og følger unge Albert (Jeremy Irvine) og hesten hans Joey. Joey blir solgt til kavaleriet og sendt til skyttergravene, og til tross for sin unge alder setter Albert kurs mot Frankrike for å redde sin venn. Filmen er basert på det prisbelønte Broadway-stykket med samme navn og ble nominert til seks Oscar-statuetter.

War Horse - Trailer:

Jag etter vind” (30/12) er en humoristisk og melankolsk kjærlighetshistorie som viser hvordan kommunikasjon med din egen familie kan være den vanskeligste kommunikasjonen av dem alle. Anna (Marie Blokhus) drar tilbake til hjemstedet da bestemoren dør, og blir konfrontert med hvem hun var og hva hun har flyktet fra når hun møter sin gretne bestefar (Sven-Bertil Taube), den forsmådde gamlekjæresten (Tobias Santelmann) og seg selv i døren.

Jag etter vind - Trailer:

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus