Meny

Killing Kennedy har premiere på National Geographic Channel søndag 17. november kl. 22.00

Killing Kennedy - Ny film om JFK og Lee Harvey Oswald

Premiere på National Geographic Channel

Året er 1959 og to menn nærmer seg et stort vendepunkt i livet. John F. Kennedy er i Washington D.C. og skal kunngjøre sin deltagelse i presidentvalget. Samtidig besøker Lee Harvey Oswald den amerikanske ambassaden i Moskva for å gi avkall på sitt statsborgerskap. To urelaterte tilfeldigheter blir starten på en hendelse som vil endre den amerikanske historien.

National Geographic Channel kommer nå med en helt ny og to timer lang filmatisering av Kennedy-attentatet, produsert av Ridley Scott. Dette er mannen bak storfilmene som Gladiator, Blade Runner og American Gangster. Så dette lover absolutt godt. Killing Kennedy baserer seg på den bestselgende boken ved samme navn, skrevet av den svært omdiskuterte TV-personligheten Bill O’Reilly og forfatter Martin Dugard, og forteller om hendelsene som ledet frem til ett av historiens mest sjokkerende øyeblikk: attentatet mot President John F. Kennedy.

50 år siden skuddene i Dallas - hvem skjøt min barndoms helt?

I hovedrollene finner vi selveste Rob Lowe som President John F. Kennedy, Will Rothhaar (Lee Harvey Oswald), Michelle Trachtenberg (Marina Oswald) og Ginnifer Goodwin (Jackie Kennedy). Sistnevte er kanskje mest kjent fra det kritikerroste HBO-dramet Big Love.  Den to timer lange spillefilmen Killing Kennedy viser opp- og nedturene til to menn, deres respektive forhold, og til slutt to sjokkerende dødsfall som rystet en hel nasjon. Filmen har premiere i november på National Geographic Channel i 171 land, på 48 språk, og sammenfaller med 50-årsmarkeringen av JFKs død.

Killing Kennedy tar livet av alle konspirasjonsteorier og viser en usikker og forskrudd Lee Harvey Oswalds kamp mot både seg selv, familien og det amerikanske samfunnet. Gled dere til et forrykende godt skuespill og flotte filmscener. Denne filmen må du ikke gå glipp av.

Premiere på National Geographic Channel søndag 17. november kl. 22.00

Killing Kennedy - promo:

 

Killing Kennedy - Behind the Scenes: