Meny

Kirkelig Kulturverksted eksklusivt på Beat

En avtale mellom musikktjenesten Beat og Kirkelig Kulturverksted, gjør at du nå kan strømme innhold artister som Sigvart Dagsland, Anita Skorgan og Beate Lech eksklusivt på Beat.

- Beat er den eneste strømmetjenesten som våger å tenke langsiktig og konsekvent om at innholdsleverandørene skal få adekvat betaling for den musikken som strømmes, sier Erik Hillestad i Kirkelig Kulturverksted.

Bestill Beat nå

Kun hos Beat

Det vakte stor oppsikt da Kirkelig Kulturverksted i fjor høst bestemte seg for å trekke alle utgivelser nyere enn tre år fra strømmetjenestene på grunn av det de mener er for dårlig tilbakebetaling til artistene for musikken som lyttes til på strømmetjenestene.

- Det har hele tiden vært vår oppfatning at betalingen til produsent og artist må mangedobles i forhold til nivået som er praksis hos de andre strømmetjenestene på det norske markedet. Dette har Beat svart på med sine tilbud. Derfor er vi glade for å kunne legge ut alt vårt materiale hos dem, sier Hillestad og legger til at Beat dermed er den eneste strømmetjensten som kan formidle alle nyheter fra Kirkelig Kulturverksted til publikum fra første utgivelsesdag.

Rettferdig oppgjør

Daglig leder i Beat, Njål Wilberg, er svært glad for samarbeidet som nå er inngått.

-Vi har kommet fram til en avtale som artistene hos Kirkelig Kulturverksted er godt fornøyd med og vi vet at kundene våre er kjempeglade for igjen å kunne lytte til flotte artister som Sigvart Dagsland, Kari Bremnes, Anita Skorgan, Knut Reiersrud, Sondre Bratland, SKRUK og Beate Lech.

Artistene jubler

- Fremtiden har til nå vært lys for brukere og eiere av strømmetjenestene. Nå kan den også bli det for låtskrivere og artister, sier Sigvart Dagsland.

Anita Skorgan er kjempefornøyd med avtalen som er inngått.

- Det digitale paradigmeskiftet krever løsninger som også tilgodeser innholdsleverandører som artister, opphavsmenn og plateselskap, ellers lar det seg ikke gjøre å produsere noe nytt. Beat sin modell er den første strømmingsløsningen som bærer bud om at dette er mulig, sier Anita Skorgan og får støtte fra sin kollega Beate Lech.

- Omsider kan vi som faktisk lager musikken folk hører på sitte igjen med en anstendig del av strømme-inntektene. Endelig et rettferdig alternativ, sier hun.

Bestill Beat nå