MTV EMA 2013 - konkurranse

Admiral P er klar. Miley Cyrus er klar. Redfoo er klar. På søndag braker årets MTV EMA løs i Amsterdam Ziggo Dome!

Få med deg årets råeste musikkfest – LIVE på MTV nå på søndag kl 21.00.

Vinn ditt eget MTV EMA-kit! Sjekk under :)

Er det en ting man aldri blir for gammel til, så er det å få med seg årets mest spektakulære musikkshow. Admiral P ble stemt fram tidligere i høst av det norske MTV-publikummet som Best Norwegian Act. Dessverre så kom han ikke videre i konkurransen om nominasjonsplass i World Wide Act. Admiral P smiler nok allikevel, for han er uansett med på festen som starter søndag kveld på MTV. 

EMA står for Europe Music Awards og skulle i utgangspunktet være et alternativ til det amerikanske Video Music Awards. Showet flyttes rundt i ulike byer for hvert år, og består av en rekke nominerte artister i forskjellige kategorier som vinner basert på publikumsstemmer. Amsterdam og den absolutt så karismatiske Redfoo fra LMFAO er altså vertskap for årets EMA. Dette kan ikke bli annet enn gøy.

Les alt om EMA på no.mtvema.com og få med deg også enda mer her:

Appstore Last ned EMA 2013 fra App Store!

Konkurranse

Bli med i konkurransen om å vinne det ultimate MTV EMA-kitet. En rålekker MTV EMA Music Angel Friendz, MTV iPhone-bag, notatbok, T-shirt, laptop-cover og nøkkelbånd! Svar på spørsmålet under!

Vi spurte: Hvem var vert for MTV EMA 2012?
Riktig svar: Heidi Klum

Vinner: Hanne Larsen, Fitjar

Vi gratulerer!

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus