Ny sesong: Hver gang vi møtes

 

Morten Abel er sammen med Marion RavnKurt NilsenMagnus GrønnebergAnita Skorgan,Lene Marlin og Ole Paus klar for «Hver gang vi møtes». På lørdag er det duket for en ny sesong av fjorårets TV 2 -suksess.  Her blir det unike tolkninger av kjente og kjære låter, varme vennskap og artister som byr på nye sider av seg selv! I år bor artistene på idylliske Kjærnes gård utenfor Moss der alt ligger til rette for en uke de sent vil glemme.

PREMIERE: Lørdag 5. januar kl. 20:00

Marion Ravn

Her er Marion Ravn sammen med Marit Larsen i M2M som gjorde stor suksess internasjonalt med låter som Everything og Don’t Say You Love Me. M2M var aktive fra 1999 til 2002. De ga ut to album og solgte totalt 12 millioner album og singler på verdensbasis. Etter oppløsningen i 2002 gikk Ravn og Larsen hvert til sitt og har gitt ut flere soloalbum hver. Senere i vinter er Marion Ravn klar for dommerstolen i Idol Norge på TV 2.

Kurt Nilsen

Den opprinnelige rørleggeren Kurt Nilsen fra Arna utenfor Bergen tok først Norge med storm da han stakk avgårde med seieren i Norges første Idol-runde på TV 2. 1. januar 2004 tok han verden med storm da han vant World Idol til USA og Kelly Clarksons store skuffelse. Kurt Nilsen ble tildelt Årets låt under Spellemannprisen 2003 og Årets hit under Spellemannprisen 2004 for «She’s so high». Han har senere gitt ut en rekke albumer som soloartist i tillegg til å være med på samlealbumet Hallelujah sammen med Espen Lind, Alejandro Fuentes og Askil Holm under navnet Lind, Nilsen, Fuentes, Holm. Nilsen er også klar for dommerpanelet i Idol Norge på TV 2 nå i vinter – der hvor det hele startet.

Her vinner Kurt Nilsen World Idol:

Magnus Grønneberg

Magnus Grønneberg er vokalisten i Fredrikstad-bandet CC Cowboys som tidlig på 90-tallet ga oss «landeplagene» Harry, Synder i Sommersol og Vill, Vakker & Våt. CC Cowboys kåret til årets nykommer under utdelingen av Spellemannprisen 1990. CC Cowboys har gitt ut hele ni album siden debuten i 1990 med Blodsbrødre. Grønneberg har også gitt ut to soloalbum.

Her er musikkvideoen Kom igjen fra 2006:

Anita Skorgan

Anita Skorgan har representert Norge i Eurovision Song Contest hele fem ganger, to ganger som soloartist, en gang sammen med Jahn Teigen og en gang som hans korist i 1983. I tillegg koret hun for Finn Kalviks Aldri i livet i 1981. Anita Skorgan har også vært gift med Teigen og de har også en datter sammen. Skorgan har gitt ut en rekke soloalbum.

Her synger Anita Skorgan Oliver i Eurovision Song Contest i Belgia 1979:

Lene Marlin

Lene Marlin fra Tromsø slo igjennom i 1998 med låta Unforgivable Sinner som også ble kåret til Årets låt under Spellemannprisen samme år. Året etter vant hun MTV European Music Awardspris som beste nordiske artist. I 1999 ble Marlin storvinner under Spellemannsprisen hvor hun stakk avgårde med hele fire priser for albumet Playing My Game og singelen Sitting Down Here; årets artist, årets nykommer, popsolist og årets låt. Hun har solgt millioner av album, og i tillegg samarbeidet med en rekke artister. Lene Marlin bidro som låtskriver på Rihannas Good Girl Gone Bad.

Lene Marlin - Unforgivable Sinner:

Ole Paus

Den folkekjære visesangeren Ole Paus var en av de sentrale skikkelsene under Visebølgen i Norge med artister som blant annet Øystein Sunde, Lillebjørn Nilsen og Finn Kalvik. Paus har gitt ut en rekke album med satiriske og samfunnsrefsende tekster. Senere har han inntatt en noe mykere og mer poetisk stil. Sangen Mitt lille land fra 1994 fikk sin "oppblomstring" og ble en slags nasjonalhymne etter terrorangrepene i 2011.

Her opptrer Ole Paus sammen med revykongen Dag Frøland:

Morten Abel

Morten Abel er mest kjent som soloartist og vokalist i Stavanger-bandet The September When. Men det var i bandet Mods det hele startet. I 1987 forlot Abel Mods og startet The September When med to andre Mods-medlemmer. Låtene Bullet Me, Cries Like a Baby og Can I Trust You ble store hiter. I midten på 1990-tallet var han parallelt med The September When frontfigur i sideprosjektet Peltz. I 1997 debuterte han som soloartist, og har siden sluppet en rekke album.

Her spiller Mods klassikeren Tore Tang live i Møllebuktå 23. juni 1981:

Hver gang vi møtes - PREMIERE: Lørdag 5. januar kl. 20:00

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus