Nye serier og sesonger på C More i januar

C More innleder det nye året med en helt ny Alan Balls nye HBO-serie; «Banshee». Det blir også ferske sesonger av de populære HBO-seriene «Girls» og «Enlightened», samt Showtime-seriene «Shameless» og «House of Lies».

Alan Balls nye HBO-serie Banshee kommer på C More dagen etter USA-premieren
Alle HBOs serier vises på C More dagen etter USA-premieren og lørdag 12. januar får C Mores seere stifte bekjentskap med en ny actionserie ”Banshee”, hvor handlingen utspiller seg i et lite samfunn i Pennsylvania i et Amish-område. Kampsporteksperten Lucas Hood overtar identiteten til den avdøde sheriffen i Banshee for å utvide sin kriminelle virksomhet, men fortsatt med fiender fra fortiden i hælene. Alan Ball (”Six Feet Under”, ”True Blood”) har produsert serien. Serien vil vises lørdager kl. 20.00.

HBO-seriene Girls og Enlightened tilbake på C More i januar
Mandag 14. januar og dagen etter USA-premieren, er to prisbelønte serier fra HBO, «Girls» og «Enlightened» tilbake på C More. «Girls» er en av HBOs mest omtalte komiserier på mange år. Denne treffende skildringen av fire unge jenters tilværelse i New York er produsert, regissert og skrevet av Lena Dunham, som også spiller hovedrollen. Laura Dern har vunnet Golden Globe for hovedrollen som den besluttsomme, men misforståtte Amy i den tragikomiske serien, «Enlightened», som hun har laget sammen med Mike White. «Girls» får sendetid mandager kl. 20.00 og etterfølges av «Enlightened» kl. 20.30.

Shameless og House of Lies er tilbake på C More i januar
To av Showtimes mest populære serier er tilbake på C More med nye sesonger. Begge seriene forteller om fantasifulle personer med utradisjonelle metoder, men med ulike utgangspunkt! Det blir gjensyn med ”Shameless” og familien Gallagher. Den tredje sesongen av Paul Abbotts og John Wells serie er som vanlig fylt med tragikomisk humor fra livets skyggeside. Spørsmålene hoper seg opp og det blir mye humor.


Det blir også gjensyn med gjengen i ”House of Lies” når den andre sesongen av komiserien kommer tilbake på C More i januar. Don Cheadle spiller hovedrollen som Marty, stjernen i kvartetten The Pod – som består av Galweather og Stearns dyktigste konsulenter. Marty, Jeannie (Kirsten Bell), Clyde (Ben Schwartz) og Doug (Josh Lawson) forsikrer seg om at selskapets kunder faktureres for mange timer. The Pod reiser mye, bor flott, spiser godt, nyter livet og har stor appetitt på tilfeldige relasjoner. Serien er basert på Martin Kihns bestselger "House of Lies: How Management Consultants Steal Your Watch and Then Tell You the Time". 

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus