På FOX Crime i mars

Det blir en kriminell marsmåned på Fox Crime.

MORD I PARADIS SESONG 2 PREMIERE 10. MARS
SØNDAGER KL. 20:05

Richard Poole og hans partner, Camille Bordey, er tilbake på Fox Crime i en ny sesong av Mord i paradis. Handlingen finner fremdeles sted på den idylliske øya Saint-Marie i Karibien der etterforsker Poole ergrer seg fortsatt over både solen, sanden og havet – noe som irriterer hans kolleger.

Richards øye for detaljer og skarpe sinn er hans beste kvaliteter, og partneren Camille Bordey sitter på de menneskelige egenskapene Richard mangler. Deres personlige konflikter spiller en stor rolle i deres hverdag, og sammen med de noe uortodokse betjentene Dwayne og Fidel løser de en rekke krimsaker; fra gamle forbannelser til myrdede nonner. Saint-Marie er en øy som gir Richard og teamet nok å henge fingrene i, men vil han noen gang finne seg til rette på den idylliske øya, og vil mordgåtene oppklares?

THE GLADES SESONG 3
PREMIERE 7. MARS

TORSDAGER KL. 21:55

I The Glades møter vi Jim Longworth, en kjekk og briljant, men likevel noe merkelig mordetterforsker fra Chicago som nå er bosatt i den søvnige småbyen Palm Glade Florida. I denne sesongen bestemmer Callie seg for å bli i Palm Glade for å være sammen med Jim, men det viser seg at det er vanskeligere å skaffe jobb enn først antatt. Samtidig ankommer byråsjef Jennifer Starke byen for å evaluere arbeidet avdelingen gjør, spesielt ettersom graden av arrestasjoner har økt betraktelig. Det blir snart klart for Jennifer at deres suksess i stor grad skyldes Longworths uortodokse etterforskningsstil, og det skapes en interessant spenning mellom henne og Longworth.

Sesong 3 byr på mer action og spenning enn noensinne, og Longworth blir satt på prøve - både i jobbsammenheng og i privatlivet.

KLASSISK PÅSKEKRIM PÅ FOX CRIME

Hva er vel påsken uten klassisk krim? Hver kveld gjennom hele påsken (man-lør) vises noen av Agatha Christies største krimhelter på Fox Crime. Klokken 20:05 følger vi den berømte detektiven Poirot som løser ulike mysterier, og fra kl. 22:50 tar Miss Marple i bruk sin eksepsjonelle oppfatningsevne og skarpe intuisjon for å finne svaret på uoppklarte gåter.

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus