Meny

RiksTV lanserer to BBC-kanaler via internett

RiksTV lanserer i dag to nye TV-kanaler som begge distribueres via internett. BBC Knowledge og BBC Lifestyle vil være tilgjengelig for alle kunder som abonnerer på RiksPakken og har SMART-boks koblet til internett. Tradisjonell TV-distribusjon smelter på denne måten sammen med distribusjon over internett.

Kanalene blir liggende i Ekstra-portalen, under «Mer TV».

- Vi er først i landet med å kombinere distribusjon av vanlige TV-kanaler med tradisjonell teknologi og internett. Fra vi ble lansert i 2007 var det signaler via bakkenettet som ga våre abonnenter TV-bilder. Nå kan vi tilby enda flere TV-kanaler via internett, sier administrerende direktør i RiksTV, Christian Birkeland.

Fra tidligere har RiksTV lansert VGTV, TV 2 Sumo, TVNorge-arkiv, film- og musikktjeneste via internett. Alt kan sees rett på TV-en for alle som har en SMART-boks. Nå inkluderes vanlige TV-kanaler i denne portalen.

- Dette er begynnelsen. Vi kommer til å lansere flere internettbaserte nyheter til våre kunder allerede på nyåret. Foreløpig kan jeg ikke gå nærmere inn på detaljer her, men et stikkord er enda flere tjenester og enda bedre brukervennlighet, forteller Birkeland.