Seriemaraton på C More i juli

- se hele sesonger av din favorittserie på en og samme dag

Gikk du glipp av den siste sesongen av Game of Thrones eller Girls? Fortvil ikke! Hver søndag i juli er det nemlig duket for seriemaraton på C More Series.

Søndag 7. juli

Girls – sesong 2, episode 1-10 fra kl. 14.00 – 19.00
Hannah, Marnie, Jessa og Shoshanna leter fremdeles etter lykken i New York. De har alle flyttet til storbyen for å finne ut hva de ønsker å oppnå i livet – med jobb, kjærlighet, seg selv og hverandre. Andre sesong av den høyt omdiskuterte seersuksessen som gir et forfriskende og ofte pinlig realistisk bilde på fire unge kvinners liv i en krevende New York-hverdag. Skrevet og regissert av Lena Dunham (”Tiny Furniture”), som også ses i hovedrollen som den naive og elskbare Hannah. I øvrige roller ses blant andre Allison Williams, Jemima Kirke og Zosia Marmet.

Alphas, episode 1-6 fra kl. 08.55 – 14.00
Nevrolog og psykiater Lee Rosen leder en gruppe mennesker med avanserte fysiske og psykiske evner. De kalles Alphas og jobber for USAs forsvarsdepartement, der de forsøker å løse forbrytelser begått av andre Alphas. Første sesong av den actionspekkede sciencefictionserien av manusforfatteren bak ”The Incredible Hulk” Zak Penn, og Michael Karnow. David Strathairn ses i rollen som Dr. Lee Rosen (”Good Night, and Good Luck”). 

Søndag 14. juli

Alphas, episode 7-11 fra kl. 09.00 – 14.00

Veep – sesong 2, episode 1-10 fra kl. 14.00-19.00
Det er mellomvalg i USA. Visepresidenten Selina Meyer må sjonglere en travel timeplan, håndtere uforutsette politiske kriser og forsvare presidentens interesser. Meyer drømmer fortsatt om å etterlate et varig inntrykk, helst uten å vikle seg inn i det politiske spillet som dominerer hverdagen i Washington. Andre sesong av den mye omtalte komiserien fra HBO, skapt av Armando Iannucci som også står bak den prisbelønnede britiske serien ”In the Thick of It”. Julia Louis-Dreyfus (”Seinfeld”) ses i hovedrollen som Selina Meyer, og ble belønnet med en Emmy for innsatsen i første sesong. I øvrige roller ses blant andre Tony Hale (”Arrested Development”) og Anna Chlumsky (”In the Loop”). 

Søndag 21. juli

Game of Thrones – sesong 3, episode 1-10 fra kl. 09.00 – 19.00 
Familie og lojalitet er de viktigste temaene i sesong tre og mange av de kritiske hendelsene fra forrige sesong kulminerer på voldelig vis og flere av rollefigurene møter grusomme skjebner. Hovedfokuset fortsetter å være på Lannister-klanen og uro i nord truer med å forstyrre den øvrige maktbalansen i Westeros. En episk historie om dobbeltspill og bedrageri, ære og nobilitet, erobring og triumf basert på George R.R. Martins bestselgende bokserie. De første sesongene har høstet Golden Globe- og Emmy-nominasjoner, og serien har blant annet blitt omtalt som ”The Sopranos i middelalderen”. 

Søndag 28. juli

House of Lies – sesong 2, episode 1-12 fra kl. 13.00 – 19.00
Den hensynsløse men sjarmerende Marty Kaan er tilbake. Sammen med ledelseskonsulentteamet reiser han landet rundt for å besøke store bedrifter og feste som en rockestjerne – alt på kundens regning. Svart komiserie skapt av Matthew Carnahan med Emmy– og Golden Globe-nominerte Don Cheadle (”Crash” og ” Hotel Rwanda”) i hovedrollen som Marty Kaan. I øvrige roller ses blant andre Kristen Bell, best kjent som Veronica Mars fra TV-serien med samme navn, Ben Schwartz og Josh Lawson. 

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus