Seriepremierer på C More i februar

- Shameless, Heavy Metal Chronicles og House of Lies

Gå ikke glipp av premierene på nye sesonger med Shameless, House of Lies og den nye tv-serien Heavy Metal Chronicles som er basert på en av verdens mest kjente tegneserier for voksne.

Shameless - sesong 3

Familien Gallagher er tilbake på C More i den tredje sesongen av Paul Abbotts og John Wells serie. ”Shameless” er som vanlig fylt med tragikomisk humor fra livets skyggeside. Spørsmålene hoper seg opp – har den alkoholiserte familiefaren Frank (William H. Macy) rotet det til så mye at han omsider ikke er velkommen i sitt eget hjem? Har datteren Fiona (Emmy Rossum) omsider bestemt seg for å ha et forhold til Jimmy (Justin Chatwin)? Kommer Fionas yngre bror Ian (Cameron Monaghan) inn på West Point og hvordan takler han sexepisoden med Jimmys velstående far? Hvordan skal det gå med Franks suicidale ekskone Monica (Chloe Webb) som er innlagt på sinnssykehus, og med hennes nye flamme (Jenna Elfman)? Kommer Gallaghers nabo Sheila (Joan Cusack) og hennes datter Karen (Laura Slade Wiggins) og kjæresten Jody (Zach McGowan) sammen til å klare å ta hånd om Karens barn? Kommer Lip Gallagher (Jeremy Allen White) til å komme over skuffelsen over at barnet ikke er hans og fortsett på skolen? Kommer Estefania (Stephanie Fantauzzi) til å forlate Marco etter at han mishandlet henne? Følg med på sesong tre - så får vi se.
"Shameless" - sesong 3, premiere 3. februar kl. 20.00 på C More Series 

Heavy Metal Chronicles – Nyhet

”Heavy Metal Chronicles” er tv-serien basert på en av verdens mest kjente tegneserier innen fantasy for voksne. Hver episode er frittstående og utspiller seg på en ny planet med nye rollefigurer. I rollene ser man blant andre Rutger Hauer, Scott Adkins, Michael Jai White, Kelly Brook, James Marsters, Joe Flanigan, Michelle Ryan og David Belle. 
”Heavy Metal Chronicles”, premiere 7. februar kl. 21.00 på C More Series 

House of Lies - sesong 2

Våren 2012 startet komiserien ”House of Lies” på C More og nå blir det gjensyn med gjengen i den andre sesongen. Don Cheadle har nylig blitt Golden Globe-nominert for hovedrollen som Marty, stjernen i kvartetten The Pod – som består av Galweather & Stearns dyktigste konsulenter. Marty, Jeannie (Kirsten Bell), Clyde (Ben Schwartz) og Doug (Josh Lawson) sikrer at selskapets kunder faktureres "med gaffel". The Pod reiser mye, bor flott, spiser godt, nyter livet og har stor appetitt på tilfeldige forbindelser. Martys far Jeremiah (Glynn Turman) hjelper til med å ta vare på Martys sønn Roscoe (Donis Leonard Jr), som han har sammen med ekskonen Monica (Dawn Olivieri). I sesong én kjempet Marty og Monica om foreldreretten til Roscoe, noe som ble ganske komplisert siden de hadde sex og som ble ytterligere forverret når Marty fortalte sin nyeste kjæreste, den tidligere stripperen April (Megalyn Ann Echikunwoke), at han elsket henne.

Jeannie reddet kollegaene sine jobber ved å henge ut Mario ”The Rainmaker” Pelicos (Griffin Dunne) som en horebukk foran hele selskapet. Hun fortalte også forloveden Wes Spencer (Michael Rady) at hun ikke var klar for å gifte seg. I innledingen til den andre sesongen ser vi at Lisa Edelstein (”House”) og Marty møtes. Lisa har rollen som den sexy politiske konsulenten Brynn. Serien er basert på Martin Kihns bestselger "House of Lies: How Management Consultants Steal Your Watch and Then Tell You the Time".
"House of Lies" - sesong 2, premiere 15. februar kl. 20.30 på C More Series


Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus