Slik ser du Tippeligaen på TV

Ventetida er over. Det er klart for en ny vår med norsk toppfotball,  og med RiksTV får du sett Tippeligaen 2013 på TV!

De neste fire årene er det C More som har hovedrettighetene til Tippeligaen, og i 2013 vil C More vise 6 av 8 kamper i hver runde. TV 2 viser de resterende kampene på TV 2 HD og TV 2 Zebra.

C More med flere kanaler

Vi har nå utvidet vårt C More-produkt med ytterligere 3 TV-kanaler; C More Live, C More Live 2 og C More Live 3. Og nå i mars blir også C More Hits erstattet med C More Series hvor du kan se kvalitetsserier døgnet rundt fra noen av verdens beste serieskapere som HBO, Starz, Showtime og BBC.

Tippeligaen direkte på TV i 2013:

  • Fredagskamp på TV 2 Zebra kl. 19.00
  • Lørdagskamp og studiosending på C More Fotball kl. 15.30 og hovedkamp på samme kanal kl. 18.00
  • Søndagskamp på C More Fotball kl. 15.30.
  • Søndagsrunden på C More Fotball og C More Live søndager kl. 18.00
  • Søndagskamp på TV 2 HD kl. 19.00
  • De siste Tippeliganyhetene på TV 2 Sport og VGTV

Én pris, C More fire steder

Fra 1. april har vi gleden av å tilby C More som et multiromsprodukt. Det betyr full fleksibilitet for våre kunder. Har du TV flere steder, kan du fra april se C More-kanalene enten hjemme i stua, på soverommet, på hytta eller i båten til én og samme pris.

Mye mer fotball

I tillegg til TV-kampene satser C More tungt på studiosendingene og med kjente profiler som Jon Hartvig Børrestad og Steffen Iversen mellom tippeligakampene. - Vi planlegger ti timer med Tippeliga-sendinger hver eneste helg, og har planer om å pakke inn norsk fotball med engasjement, humør og tung fotballekspertise, sier Kristian Oma, redaksjonssjef for C More sine sportssendinger.

TV 2 Sport får du i tillegg de siste fotballnyhetene døgnet rundt. Har du tilgang til underholdningsportalen, så kan du også se VGTVs Foppal rett på TVen. Her blir det garantert mye toppfotball fremover.

Og i kveld er det duket for årets første Tippeliga-kamp.

Viking møter MoldeTV 2 Zebra kl. 19.00

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus