Det blir garantert drama når de to gigantene i Bundesliga møtes nå på lørdag. På Eurosport fra kl. 18.00.

Gigantoppgjør i Bundesliga: Dortmund - Bayern

Med nordisk livestudio

Det er klart for sesongens første serieoppgjør mellom gigantene i Tyskland, når Borussia Dortmund tar imot Bayern München på Westfalenstadion. Storoppgjøret ser du direkte på Eurosport nå på lørdag fra klokken 18.00. Sendingen starter med et 30 minutters livestudio fra vårt nordiske hovedkontor i Stockholm. Her møter vi programleder Roberto Vacchi, den tidligere Fredrikstad- og Sverige-keeperen Rami Shaaban og vår norske kommentator og fotballskribent Eivind Bisgaard Sundet. Det blir analyser og oppsummeringer.

Dortmund og Bayern München har møtt hverandre 88 ganger i seriespill. Bayern leder statistikken 38-22, mens 28 kamper er endt uavgjort. Nå ledere Bayern Bundesliga etter 12 kamper, med 32 poeng, og har fortsatt ikke tapt i serien. Den ubeseirede rekken i serien er på hele 37 kamper, og Bundesliga-rekorden forlenges hver gang de unngår tap. Dortmund på sin side, kommer rett fra tap i Champions League mot Arsenal og serietap borte mot Wolfsburg. Dortmund mistet dessuten flere spillere til skade i landslagspausen. Hvordan påvirker det laget foran storkampen? Her kan Bayern virkelige legge grunnlaget for nytt seriemesterskap!

I løpet av de fem siste sesongene har Bayern scoret fem mål mot Dortmund ved to anledninger. I 2009 endte tilsvarende oppgjør 1-5. To sesonger tidligere hadde Bayerns hjemmemøte endt 5-0. Men Dortmund har vunnet fire av de siste seks serieoppgjørene, mens to er endt uavgjort. Kommer den forløsende Bayern-seieren denne helgen? Det blir også spennende å se hvordan Mario Götze blir tatt imot, etter den noe turbulente overgangen fra Dortmund til Bayern i sommer. 

Lad opp til gigantoppgjøret med disse perlene her:

Robert Lewandowski - Topp 5 mål

Mario Götze - Topp 5 mål

Samstag ist aber wunderschön!

Borussia Dortmund - Bayern München på Eurosport lørdag 23. november fra kl. 18.00

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus