Takk for i år, Vikersund

Etter tre flotte vinterdager i Vikersund, er årets skiflygingsrenn i Buskerud over for denne gang. Til tross for ingen pallplasser for det norske landslaget, så feirer vi Andreas Stjernen som nå har flydd seg opp i tetsjiktet blant verdens beste skiflygere. Vi i RiksTV liker ekstra lange hopp. Og Stjernen var den som hoppet lengst av alle de norske hopperne i Vikersund. Med 232,5 m, så fortjener han en real premie. Søndag overrakte vår markedsdirektør Bernt Andersen Stjernen en splitter ny 55" LED TV fra Grundig. Vel fortjent!

Takk også til alle de tusenvis av frivillige som har jobbet på spreng for at verdenscupen i Vikersund ble en gedigen hoppfest for store og små i alle aldre. Takk til verdens beste skihoppere. Og ikke minst takk til dere som var publikum i bakken og fra stua der hjemme. Vi gir litt tilbake, så her er en stor bildekavalkade fra lørdag og søndag. Vær så god, og vi sees igjen i Vikersund i 2015! Neste år er det nemlig OL :)

vikersund

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus