The Newsroom, Dexter og Strike Back tilbake på C More i sommer

- Se prisbelønte TV-serier med C More

Gå ikke glipp av prisbelønte TV-serier nå i sommer. C More Series viser premieren på Dexter og The Newsroom bare døgnet etter USA-premieren.

Det er klart for siste sesong med den sjarmerende seriemorderen Dexter på C More i juli. Da blir det også gjensyn med nyhetsteamet i The Newsroom når Aron Sorkins omtalte serie er tilbake, og i august blir det mer action med duoen i Strike Back. Samtlige serier kommer på C More kort tid etter USA-premieren.

Da Dexter Morgan (Michael C. Hall) gjorde entré ble vi sjokkert over å se begravelsesagenten fra Six Feet Under som seriemorder. Syv sesonger senere er Halls Golden Globe-belønnede portrett en klassiker og Dexter er Showtimes største suksess. I den syvende sesongen reddet Dexters søster Deb (Jennifer Carpenter) ham ut av en knipe ved å drepe politisjefen LaGuerta. Deb kjenner til sin brors blodige handlinger og kjemper med de forvirrede følelsene hun har for han, samtidig som Dexter begynner å vise interesse for Hannah McKay (Yvonne Strahovski). Filmlegenden Charlotte Rampling dukker opp som Dr. Evelyn Vogel, en ekspert på seriemordere med kjennskap til Dexters fortid.

Dexter – sesong 8 består av 12 episoder og får premiere 10. juli kl. 21.00 på C More Series

I den første sesongen av The Newsroom fikk seerne oppleve at nyhetsankeret Will McAvoy (Jeff Daniels) fikk magesår. Dagen etter USA-premieren er Aron Sorkins nyhetsteam tilbake på C More og handlingen utspiller seg før presidentvalget i 2012. Jim (Jon Gallagher Jr.) har ansvar for Romneys valgkampanje og blir også kjent med journalisten Hallie som spilles av Meryl Streeps datter Grace Gummer. Neil (Dev Patel) graver seg ned i Occupy-bevegelsen. Wills forhold til MacKenzie McHale (Emily Mortimer) er fortsatt anstrengt og Sloan Sabbith (Olivia Munn) prøver å få orden på relasjonen til Don (Thomas Sadoski). Charlie Skinneer (Sam Waterston) overveier karrieren sin og også Maggi (Alison Pill) har det vanskelig. Juristen Halliday (Marcia Gay Harden) kommer inn i bildet når Atlantis Cable News havner i en rettslig knipe. Patton Oswalt spiller rollen som personalsjef og Jane Fonda fortsetter som øverste sjef.

The Newsroom – sesong 2 består av 9 episoder og får premiere 15. juli kl. 21.00 på C More Series

I august er de ulike agentene Stonebridge (Philip Winchester) og Scott (Sullivan Stapleton) tilbake i en tredje actionspekket sesong av Strike Back. Handlingen denne sesongen utspiller seg i Colombia, Beirut, Budapest, Russland og Tyskland. Briten og amerikaneren tilkalles når en kollega blir drept av Leo Kamali (Zubin Varla) som driver et nettverk av terrorister ved hjelp av narkotikahandel. Duoens nye sjef er Philip Locke (Robson Green) og Dougray Scottspiller den skotske agenten James Leatherby. Strike Back er en HBO/Cinemax serie og blir tilgjengelig på C More dagen etter USA-premieren.

Strike Back – sesong 3 består av 10 episoder og få premiere 10. august kl. 20.00 på C More Series

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus