To nye HBO-serier samt ny sesong med Boardwalk Empire

- på C More i høst

To nye HBO-serier samt ny sesong med «Boardwalk Empire» på C More i september.

C More tilbyr seriepremierer hele året og etter en fullspekket seriesommer er det klart for den nyeste sesongen av HBOs påkostede dramaserie «Boardwalk Empire» som får norgespremiere på C More dagen etter USA-premieren. Det blir også norgespremiere for ytterligere to nye komiserier fra HBO, «Hello Ladies» med Stephen Merchant og «Familiy Tree» av Christopher Guest. Sist, men ikke minst blir det gjensyn med Kenny i komiserien «Eastbound & Down».

Golden Globe-belønnede Steve Buscemi er tilbake som Nucky Thompson, Atlantic Citys ukronete konge, i den fjerde sesongen av Terence Winters og Martin Scorseses Emmy-belønte «Boardwalk Empire». Året er 1924, jazzen slår i gjennom på alvor og charleston er dansen som gjelder. Nucky ligger lavt etter å ha overlevd slaget mot Gyp Rosetti og han er ikke gjenforent med Margareth (Kelly MacDonald). Nevøen Willie (Ben Rosenfield) ber Nucky om råd før han skal ta fatt på voksenlivet noe hans far Elis (Shea Whigham) ikke setter pris på. Chalky White (Michael Kenneth Williams) åpner den ekstravagante Onyx Club og får fiender som Harlem-gangsteren Valentine Narcisse (Jeffrey Wright). Gillian Darmody (Gretchen Mol) forsøker å få omsorgen for Tommy og blir samtidig interessert i forretningsmannen Roy Phillips (Ron Livingston). Al Capone vil utvide virksomheten i forstaden til Chicago, Cicero og setter sine brødre Frank (Domenick Lombardozzi) og Ralph (Morgan Spector) på saken. I mens satser Lucky Luciano (Vincent Piazza) og Meyer Lanski (Anatol Yusef) på å tjene penger i Florida.

«Boardwalk Empire» - sesong 4 består av 12 episoder og får norgespremiere 9. september kl. 20.00 på C More Series

Ny HBO-humor på C More i høst
I september får C More sine seere stifte bekjentskap med to nye komiserier fra HBO, begge laget av godt rutinerte innenfor humorsjangeren. «Family Tree» er Christopher Guests serie der Chris O’Dowd prøver seg på slektsforskning. Guest gjør sin første mockumentar i serieform etter filmer som «Best in Show» og «A Mighty Wind». Den andre kominyheten er «Hello Ladies» av og med Stephen Merchant, mannen som produserte «The Office» sammen med Ricky Gervais. Bilder kommer.

«Family Tree» består av 8 episoder og får norgespremiere 15. september kl. 21.00 på C More Series


«Hello Ladies» består av 8 episoder og får norgespremiere 30. september kl. 21.00 på C More Series

Etter tre sesonger av HBOs komiserie «Eastbound & Down» vet flere av C More sine seere at en bekymringsløs og politisk ukorrekt avdanket baseballspiller kan sjarmere. Nå er Kenny Powers (Danny McBride) tilbake for en siste sesong, som får premiere C More dagen etter USA. Det har gått noen år siden Kenny trakk seg tilbake for å leve et rolig familieliv med konen April (Katy Mixon) og barna, men Kenny trives ikke med jobben hos leiebilfirmaet og kjedelige parmiddager. Når han treffer den gamle lagkameraten Guy Young (Ken Marino), som nå er programleder, blir Kenny raskt overbevist om at han fortsatt er en stjerne og må leve deretter. Bilder kommer.

«Eastbound & Down» - sesong 4 består av 8 episoder og får norgespremiere 30. september kl. 21.00 på C More Series/HD.

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus